Islands Brygge 77B, 1.
2300 København S
Kontantpris
kr. 6.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.682

Islands Brygge 77B, 1.
2300 København S

Ejerlejlighed , 119m2

Få en sublim udsigt til vandet på Bryggen

Del bolig
Følg bolig

Denne lækre lejlighed har det hele: en central beliggenhed på Bryggen, en flot, gennemgående stil og så den mest perfekte udsigt over vandet. Glæd dig til tre værelser samt et stort opholdsmiljø med et fantastisk lysindfald og en vestvendt altan.

Området:
På den nye del af Bryggen emmer her om dagen af liv og masser af aktiviteter på vandet, mens der er helt ro senere på aftenen. Emmerys og indkøbsmuligheder venter rundt om hjørnet, og du får også gåafstand til havnebussen, Amager Fælled, Havnebadet og det charmerende "gamle" Bryggen med caféer og små specialbutikker. Samtidig er du tæt på Islands Brygge Metro, Voldene ved Christianshavn, Tivoli og Indre By.

Ejendommen:
Du bosætter dig i et moderne byggeri fra 2008 med store, lyse opgange, elevator, depotrum i opgangen lige ved siden af lejligheden og en aflåst parkeringskælder. Denne lejlighed ligger midt for mellem de forreste to bygninger, og der bliver ikke opført noget foran, hvilket resulterer i en sublim udsigt til Havneløbet.

Lejligheden:
Du kan se frem til et væld af lækkerier i hjemmet, der forkæler med nye gulve og gulvvarme overalt og et centralt ventilationsanlæg. Et nydeligt tidsløst badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler.
Opholdsrummet udgøres af stue og køkken-alrum i åben forbindelse, og her imponeres du både af det fantastiske lys og vuet ud over vandet, som du aldrig bliver træt af at betragte. Køkkenet fremstår elegant og er opført med hvide elementer fra HTH. Endvidere byder lejligheden på tre gode værelser, og som prikken over i'et kan du fra alrummet træde ud på den solrige altan.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunislandsbrygge og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Islands Brygge 77B, 1., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-CH036
Byggeår 2008
Energimærke B
Rum 4
Boligareal 119 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 350.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 29.928 / 25.985

Emil Pedersen

Daglig leder

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.