Islands Brygge 46, 1. tv.
2300 København S
Kontantpris
kr. 8.500.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.179

Islands Brygge 46, 1. tv.
2300 København S

Ejerlejlighed , 129m2

Få rene linjer og vandudsigt på Islands Brygge

Del bolig
Følg bolig

Vil I gerne sidde uforstyrrede midt på Islands Brygge og nyde vandudsigten? Betragte bådene, kajakkerne og padleboards sejle forbi, mens kanalens blå overflade spejler sig i de store vinduer bag jer? Så er denne eksklusive lejlighed hjemmet for jer. Med sine veldisponerede kvadratmeter og luksuriøse materialevalg er det en bolig i særklasse - og en oplevelse uden lige.

Området
Det bliver faktisk ikke bedre, når adressen bringer jer helt tæt på vandkanten. Samtidig bliver I stort set nabo til Amager Fælled, mens et væld af caféer, restauranter og nærmiljøets pulserende liv omkranser jeres skønne byoase. I hverdagen venter indkøb og transportmuligheder inden for gåafstand, og er der børn i husstanden nås også skole og pasningstilbud til fods.

Ejendommen
Med DGNB Guld Certifikat er ejendommen fra 2019 yderst aktuel i forhold til alle forventninger om bæredygtigt byggeri. Samtidigt pryder den flotte facade i bybilledet, når de changerende røde mursten og de mørke vinduesrammer træder frem. Udenom er det en gennemtænkt gårdhave med flisearealer, græs og højbede, der omringer bygningen. Som en bonus bliver I del af en aktiv og engageret ejerforening og kan tilmed nyde godt af den aflukkede, opvarmede parkeringskælder.

Indretningen
Et fantastisk lysindfald gennemstrømmer boligen, men især det åbne opholdsmiljø bringer solens stråler helt ind og oplyser uno form-køkkenets elegante rammer med integrerede hvidevarer fra Kitchen Aid. Derudover skaber en mobil køkkenhalvø med hvide fronter sammen med Corian-bordpladerne en perfekt kontrast til den særligt udvalgte, stengrå farve.

Gulvvarmen luner overalt, og plankegulvene breder sig videre til stuesektionen og de to værelser, der har fået indbyggede skabe i 2020. I midten finder I et stort badeværelse med dobbelte håndvaske samt plads til vaskefaciliteterne, og tilstødende ligger gæstetoilettet. Det hele fuldendes af de to altaner, der udvisker grænserne mellem ude og inde.

Er du interesseret i en fremvisning? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunislandsbrygge og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Islands Brygge 46, 1. tv., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-CH162
Byggeår 2019
Energimærke A2020
Rum 3
Boligareal 129 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 425.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 34.707 / 30.626

Claus Haagensen

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.