Islands Brygge 38D, 3. TV.
2300 København S
Kontantpris
kr. 7.395.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.343

Islands Brygge 38D, 3. TV.
2300 København S

Ejerlejlighed , 106m2

Lækker ejerlejlighed med to altaner på Islands Brygge

Del bolig
Følg bolig

På det attraktive Islands Brygge møder I denne indbydende ejerlejlighed, som nu kan blive jeres. Foruden den sublime beliggenhed med kig til vandet og Bryggens stemningsfyldte miljø kan I se frem til et moderne og stilrent hjem bestående af en stue og køkken-alrum ud i ét, to værelser og et dejligt badeværelse. Hele herligheden fuldendes af de to altaner mod henholdsvis øst og sydvest.

OMRÅDET:
I bosætter jer yderst attraktivt på Islands Brygge med den maritime stemning og det summende liv om sommeren ved havnebadet med en masse forskellige aktiviteter på vandet. Her er der heller ikke langt til den skønne natur på Amager Fælled, hvor løbeturen kan nydes, og så finder I både indkøb, busstoppested og daginstitution en radius af knap 550 meter. Bryggen byder også på et væld af hyggelige cafeeér, bagere og takeaway-steder, og endelig tager det højst et kvarter på cykel til Indre By.

EJENDOM:
Lejligheden befinder sig i det flotte byggeri Havnebryggen Polaris fra 2017, der er tegnet af Henning Larsen Architects. Her har der været fokus på at skabe en fantastisk udsigt gennem de store panoramavinduer, som tilmed lukker sollyset ind i lejlighederne. Mellem bygningerne er der desuden anlagt grønne arealer, og under denne ejendom med elevator er der etableret en stor parkeringskælder med mulighed for at tilkøbe en fast plads til bilen.

LEJLIGHED:
Det smukke lysindfald udfolder sig i den skønne stue med åben forbindelse til køkken-alrummet, og det lækre kvalitetskøkken er fra uno form. Herfra er der udgang til den sydvestvendte altan med god plads til havemøblementet. De to værelser ligger side om side, og fra det største kan I træde ud på den østvendte altan, hvor morgenkaffen kan nydes i solen. Til slut får I et fortrinligt badeværelse med gode skabsløsninger, bruseniche og en vaskesøjle.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunislandsbrygge og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Islands Brygge 38D, 3. TV., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-CH152
Byggeår 2017
Energimærke A2015
Rum 3
Boligareal 106 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 370.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 31.230 / 27.108

Claus Haagensen

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.