Islands Brygge 38C, 2. tv.
2300 København S
Kontantpris
kr. 6.250.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.374

Islands Brygge 38C, 2. tv.
2300 København S

Ejerlejlighed , 101m2

Stilren 3V?er på Islands Brygge med vandudsigt

Del bolig
Følg bolig

Drømmer I om en lejlighed på første række til havnen på Islands Brygge? Så tag et kig på Islands Brygge 38C, 2. TV. Her finder I en gennemført lejlighed med en toneangivende indretning på en eftertragtet beliggenhed i skønne omgivelser.

Område:
Kvarteret i den sydlige del af Islands Brygge kaldes HavneBryggen, og med en lejlighed her befinder I jer tæt på både det pulserende byliv, men også på rolige og grønne omgivelser. Islands Brygge har et charmerende nærmiljø med blandt andet butikker, caféer, gode indkøbsmuligheder og spændende fritidsaktiviteter. I kan jo benytte jer af de smukke omgivelser som havnen, den nye badestrand Havnevigen og Amager Fælled. Alt sammen i gå- og cykelafstand.

Ejendom:
Bygningen er opført i 2017 og er tegnet af Henning Larsen Architects. Lejlighederne og planløsningerne er designet med udsigten for øje, så alle boliger har et fantastisk vue. Der er også kælderrum i ejendommen med god plads til opbevaring. Generelt for alle lejlighederne i ejendommen er der materialer af høj kvalitet, store altaner, elevator samt mulighed for tilkøb af parkeringsplads.

Lejlighed:
Lejligheden har en velindrettet planløsning og fordeler sig på to værelser, køkken-alrum, stue og badeværelse samt to altaner. Med hvide vægge og lofter samt lyse, pæne trægulve er boligen designmæssigt sammenhængende. Det hvide uno form-vinkelkøkken, med grebsfrie låger, integrerede hvidevarer og induktionskogeplader, indrammer køkken-alrummet i stilrene linjer, som skaber ro og plads. Udsigten fra køkkenet og spiseområdet er ud til den store, overdækkede træterrasse fra 2020, der er placeret lige ud til havnen. Stuen, som er integreret med køkken-alrummet, har udgang til træterrasse og bliver derfor en rigtig fin del af hjemmet. Det elegante badeværelse har lysegrå klinker, stor separat bruseniche og vaskesøjle. Boligens to værelser er lyse og rummelige, og det ene værelse har sin egen udgang til en lille, hyggelig altan med kig til legeplads og grønne områder.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Islands Brygge 38C, 2. tv., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-CH119
Byggeår 2017
Energimærke A2015
Rum 3
Boligareal 101 m 2
Grundareal 8.061 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 315.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 24.573 / 22.138

Claus Haagensen

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.