Islands Brygge 32A, 2. 212., Islands Brygge
2300 København S
Kontantpris
kr. 5.900.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.571

Islands Brygge 32A, 2. 212., Islands Brygge
2300 København S

Ejerlejlighed , 109m2

Totalrenoveret lejlighed i Gemini Residence med egen P-plads

Del bolig
Følg bolig

I den karakteristiske og ikoniske ejendom Gemini Residence på Islands Brygge finder I denne fortræffelige lejlighed, der foruden en imponerende udsigt til de fine omgivelser også byder på en fantastisk indflytningsklar stand og en veldisponeret indretning med et stort, lækkert opholdsrum som midtpunkt. Velkommen til.

Området
I bosætter jer centralt på Islands Brygge, og fra jeres fremtidige adresse har I således korte afstande til alt, hvad hjertet begærer. Caféer, spisesteder, supermarkeder og barer finder I i massevis, og på samme vis er I placeret helt tæt på havnekajen, der er velegnet til alt fra gåture efter fyraften til løbeture. Bryggebroen er lige ved siden af ejendommen, så afstanden til Vesterbro og derfra videre til Indre By er i særdeles kort afstand, mens I samtidig er tæt på offentlig transport i form af både metro, S-tog og Havnebussen.

Ejendommen
Lejligheden er at finde i den smukke og ikoniske ejendom, der går under navnet Gemini Residence. Arkitekturen er strømlinet og samtidig særdeles imponerende. Med de buede glaspartier i en blød ottetalsform på facaden og de indvendige cylinderformede opgange med udstående trapper, præsenterer ejendommen sig som en helt særlig af slagsen. Det er netop dette spændende udtryk, der har givet ejendommen en central plads i manges bevidsthed.


Lejligheden
Boligen har undergået en totalrenovering i 2021, hvor der blandt andet er kommet smukke sildebensparketgulve i egetræ og gulvvarme. Eg er også en væsentlig komponent i det tilsvarende nye køkken, hvor lamelfronter og sorte glatte fronter udgør et stilrent og smukt udtryk. Som prikken over i'et er bordpladerne i grønt marmor, hvilket fuldender det smukke udtryk. Badeværelset har ligeledes undergået en smuk forvandling og fremstår med mikrocement samt flotte armaturer, skabselementer og vaskesøjle. I forlængelse er lejligheden spækket med smukke detaljer, såsom spotlys med messing og stikkontakter i gulvet i smukt design. Det store opholdsrum fører videre til et stort værelse med god plads samt en stor altan med flere hyggekroge og spisebord ved siden af den
store grill.

I p-kælderen er der desuden en tilhørende p-plads til lejligheden.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3287 3080 eller mail hertil: Bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunislandsbrygge og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Islands Brygge 32A, 2. 212., Islands Brygge, 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-KM072
Byggeår 1963 / 2005
Energimærke C
Rum 2
Boligareal 109 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 295.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 33.791 / 27.198

Andreas Rosenløv Jepsen

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.