Islands Brygge 159, 2. TH.
2300 København S
SOLGT

Islands Brygge 159, 2. TH.
2300 København S

Ejerlejlighed , 122m2

Ny og lækker lejlighed på Islands Brygge med privat p-plads

Følg bolig
Del bolig

Et stenkast fra vandet er for én gangs skyld ingen overdrivelse. Bo med stranden i forhaven og byen i baghaven.

2-i-1-adgang til både natur og byliv.
Den fabelagtige beliggenhed tæt på vandet kan I både nyde fra stranden og fra den solrige sydvendte altan med plads til grill. I kan også nyde naturen på Amager Fælled blot få hundrede meter fra lejligheden. Samtidig kan I hurtigt komme til Vesterbro over Bryggebroen, og hvad angår de mere praktiske fornødenheder, er der indkøb og pasningstilbud inden for få hundrede meter.

Bilfri gader og Svanemærket byggeri.
Bilfri gader og et lille torv omgiver ejendommen, hvor der er plads til socialt samvær for børn og voksne. Ejendommen, der blev opført i 2016, er Svanemærket, hvilket betyder, at det lever op til en række strenge miljø- og sundhedskrav, også når det kommer til indeklima.

Plads til at være sammen - og også til at være hver for sig.
Når I inviterer gæster ind i lejligheden, kommer de først ind i en nydelig entré, der løber direkte over i det skønne opholdsrum - her er både køkken, alrum og stue etableret i åben forbindelse, hvilket understreger hjemmets luftige og lyse udformning. Invita-køkkenet fremstår med hvide, enkle fronter, og bordpladerne er af henholdsvis glat komposit og massivt træ. Sidstnævnte blev installeret i 2018 og står godt til det flotte trægulv, der er gennemgående for hele lejligheden. Lejligheden har en veldisponeret planløsning, og de tre værelser er alle af en god størrelse, så de kan indrettes til alsidige og mangfoldige formål. Det betyder, at hele familien kan være samlet til madlavning, lektier eller hygge i sofaen i det store køkken-alrum - samtidig med at I har plads til at trække jer tilbage til fx arbejde eller anden fordybelse i et af de andre værelser. Hele herligheden afsluttes af et badeværelse med bruseniche og vaskesøjle. I stueetagen findes tre fællesrum for områdets beboere, og I får også eget depotrum i stueetagen. Til sidst men bestemt ikke mindst er privat p-plads i parkeringskælder med i prisen.

Sagsnummer IB-CH057
Byggeår 2016
Energimærke A2015
Rum 4
Boligareal 122 m 2
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.