Hyacintgården 9, 2. 3.
2300 København S
SOLGT

Hyacintgården 9, 2. 3.
2300 København S

Ejerlejlighed , 34m2

Super flot 1 værelses med altan attraktivt på Amager

Del bolig
Følg bolig

I det eftertragtede Blomsterkvarter på Amager venter denne indbydende etværelses lejlighed med et vidunderligt lysindfald fra de vestvendte vinduespartier. Køkkenet fremstår nydeligt, og også badeværelset præsenterer sig flot med separat bruseniche. Som bonus får du en solrig, overdækket altan.

Du bosætter dig i et af de mest eftertragtede områder omkring Amagerbrogades livlige forretningsliv og hyggelige caféer, hvor du kan mødes med vennerne og drikke en café latte. Til fods når du let flere indkøbsmuligheder og busstoppestedet, og også metroen er inden for kort afstand. Om sommeren vil du elske nærheden til det attraktive Amager Strandpark og Islands Brygge, som du hurtigt når på cykel.

Lejligheden ligger på anden sal i et pænt bygningskompleks med cykelparkering og et hyggeligt område med bordbænkesæt.

Den åbne entré leder direkte ind i køkkenet, hvis hvide elementer udstråler en klassisk elegance. Her får du skønne rammer til at kokkerere middage til gæsterne. Køkkenet glider ubemærket over i stuen, som kan indrettes, så den både fungerer som opholdsstue og soveværelse. En smart idé kan være at købe en sovesofa, så du sparer plads i forhold til en seng. Ud for vinduespartiet er det ideelt at sætte et middagsbord, så lysindfaldet udnyttes bedst muligt. Som det sidste møder du et stort, fint badeværelse med hvide fliser, som går igen i den separate bruseniche.

Fra stuen har du direkte udgang til den overdækkede altan, hvor der er etableret en bænk, som efter nogle bløde hynder og et tæppe bliver et dejligt sted at slappe af gennem de lune måneder. Herfra kan du sidde med en kop te og nyde udsigten over området.

Skal du bo her? Ring allerede i dag for at få flere informationer. Vi glæder os til at vise lejligheden frem.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til os på telefon 32 59 14 07 eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Sagsnummer AM-JF157
Byggeår 1968
Energimærke C
Rum 1
Boligareal 34 m 2
Tilmeld dig Pauluns nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en Iphone 12.

Nyhedslister
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af de nyheder, du modtager på mail.