Hyacintgården 3, 2. mf.
2300 København S
Kontantpris
kr. 1.395.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 1.631

Hyacintgården 3, 2. mf.
2300 København S

Ejerlejlighed , 35m2

Skøn lejlighed med stor altan

Del bolig
Følg bolig

Beliggenheden er ikke til at stå for, og allerede ved ankomsten lægger du mærke til roen fra den stille villavej. Alligevel venter alle Amagerbrogades tilbud på at blive udforsket i nærheden. Indenfor præsenteres du for en skøn lejlighed med et åbent opholdsmiljø, et bad med separat brus og ikke mindst en stor altan, som vender stik syd. Herude kan du passende udbringe en skål for fremtiden i Amagers Blomsterkvarter. Velkommen til anden sal af Hyacintgården 3.

Adressen er eftertragtet, og det er der faktisk ikke noget at sige til. Hvor mange steder kan man eksempelvis drage fordel af en fredelig placering i et hyggeligt villaområde, mens storbyens farverige liv kun er få skridt fra matriklen. Som en helt central gade byder den nærliggende Amagerbrogade nemlig på et væld af restauranter og caféer såvel som et bredt udvalg af butikker. Det bliver med andre ord ingen sag af drikke en café latte sammen med vennerne eller jagte tilbud og råvarer, når du selv står for de kulinariske udfoldelser.

Selve ejendommen er opført i 1968, og du mødes udefra af en klassisk rødstensfacade. I gårdmiljøet bemærker du bordbænkesættene, mens de mange parkeringsmuligheder også fanger øjet.

Indenfor kan du slippe de kreative ideer løs. I det store, åbne rum, hvor køkken og stue er kombineret, kan du nemlig vælge at gå helt traditionelt til værks. En seng i den ene ende og et spisebord i en sektion for sig selv. Men det har bestemt også sin charme at nytænke indretningen og gribe tendensen om multifunktionalitet, der tager sovesofa-konceptet til nye højder og overfører det på de øvrige møbler.

Med til boligen følger naturligvis et badeværelse, som er beklædt med fliser. Som prikken over i'et står altanen også klar til at huse et cafésæt, en grill og altankasser med krydderurter.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Hyacintgården 3, 2. mf., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-IS244
Byggeår 1968
Energimærke C
Rum 1
Boligareal 35 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 70.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 7.525 / 6.192

Issa Sultan

Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.