Halfdansgade 3, 5. TV.
2300 København S
SOLGT

Halfdansgade 3, 5. TV.
2300 København S

Ejerlejlighed , 56m2

2V?er med udsigt til vandet

Del bolig
Følg bolig

Islands Brygge er et af de mest populære områder i København, og man forstår nemt hvorfor. Lejligheden her er placeret i hjertet af den gamle del af Bryggen med udsigt til vandet og masser af caféer og specialbutikker lige om hjørnet. Lejligheden fremstår fuldstændig indflytningsklar, så det er blot at rykke ind.

Område
Islands Brygge har sin helt egen maritime charme og er karakteriseret af kontrasten mellem de charmerende, originale ejendomme og funklende nybyggeri, ligesom nærheden til havnen og vandet er et sigende træk for området. Her er mulighed for at bade i Havnebadet, ligesom vandet kan udforskes fra båd, kajak og paddleboard. Her bugner med hippe spisesteder, take-away-muligheder og butiksliv, og så kører metro og bus i pendulfart mod Indre By. Desuden giver Bryggebroen let adgang til Fisketorvet og Vesterbro.

Ejendom
Ejendommen præsenterer sig med en smuk rødbrun murstensfacade med mørkegrønne rammer om vinduerne, som giver et markant og flot udtryk. På bagsiden er bygningen malet i en lysegul nuance, og her åbenbarer sig et åbent fællesmiljø med mulighed for at slå sig ned ved bordebænkesættet eller i liggestolene. For opgangens børn er der desuden en legezone, og så er der ophængt tørresnore.

Lejlighed
Lejligheden udfolder sig på femte sal, og den høje placering garanterer dig et flot udsyn over vandet og byen. Boligen byder på en stue og et værelse, som begge har en god størrelse, og det gør det muligt at dele lejligheden. Køkkenet har et køligt, industrielt udtryk med sin stålbordplade, hvide køkkenfronter og gaskomfur, ligesom køle-fryseskabet er i stållook. Endelig er der et badeværelse med hvide fliser på gulv og vægge.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

Sagsnummer IB-CH103
Byggeår 1913
Energimærke D
Rum 2
Boligareal 56 m 2