Gunløgsgade 20, 2. 1.
2300 København S
SOLGT

Gunløgsgade 20, 2. 1.
2300 København S

Ejerlejlighed , 59m2

Lys 1V er på Islands Brygge

Del bolig
Følg bolig

Leder du efter en lejlighed, hvor du kan sætte dit eget præg? Så skal du se nærmere på denne lejlighed, der ligger centralt på Islands Brygge. Den råder over én stor og lys stue, et køkken og et badeværelse, og den er meget oplagt som studiebolig idet den ligger tæt på flere uddannelsesinstitutioner. Som bonus får du to altaner, som endnu ikke er opsat. Velkommen til.

OMRÅDE:
Du bosætter dig på Islands Brygge, som har en helt særlig atmosfære. Der er næsten altid folk og god stemning ved havnebadet et par hundrede meter fra opgangen, og du kan finde mange lækre caféer, hippe kaffebarer og flere gode restauranter. Islands Brygge Metro er også lige i nærheden, hvor du også finder både KUA og ITU. Hopper du op på cyklen, kan du være på Rådhuspladsen på fem minutter med en tur over Lille Langebro.

EJENDOM:
Lejligheden ligger i en af de bygninger, der skiller sig ud på Bryggen med sin grå og kompakte facade. Den er opført i 1970, og indenfor venter dig fællesfaciliteter som blandt andet vaskeri, tørrerum og cykelkælder. Udenfor har du adgang til en tagterrasse med både borde og bænke, og her er der masser af plads til afslapning i solen og måske en omgang lektielæsning. Der er også legepladser lige udenfor bygningen.

LEJLIGHED:
Lejligheden er lys og har store vinduespartier, der sørger for et dejligt lysindfald. Rummets kvadratiske form giver dig mange indretningsmuligheder, og du kan snildt få plads til både seng, sofa og spisebord. Køkkenet trænger til en kærlig hånd, men du kan let arrangere et funktionelt og moderne køkken herude. Badeværelset byder hertil på gule fliser og et lille badekar.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunislandsbrygge og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Sagsnummer IB-CH196
Byggeår 1970
Energimærke C
Rum 1
Boligareal 59 m 2