Grækenlandsvej 37, 1. tv.
2300 København S
SOLGT

Grækenlandsvej 37, 1. tv.
2300 København S

Ejerlejlighed , 53m2

Indflytningsklar lejlighed med altan nær Amager Strand

Del bolig
Følg bolig

I et roligt kvarter på Amager finder du denne indflytningsklare lejlighed i god stand, der har alt. Glæd dig dig et badeværelse med separat brus, indbyggede skabe i soveværelset og en hyggelig stil i både stuen og køkkenet. Prikken over i'et er den solrige altan.

Dit kommende hjem er placeret i stille omgivelser tilbagetrukket fra større veje. Samtidig er lejligheden på første sal ikke klemt inde mellem blokke, hvorfor du har frit udsyn til begge sider og et lækkert lysindfald. På den ene side har man Amager Strand, mens Amager Fælled udfolder sig i modsatte retning. Der er let adgang til bus og metro, mens området også bugner af mange indkøbsmuligheder, spisesteder og takeaways.

Der er foretaget forskellige istandsættelser i sommeren og efteråret 2021. Blandt andet er der malet, fuldspartlet og opsat filt. Paneler og vinduer er også malet, mens køkkenet har fået en bordplade med ny vask. Der er også tilsluttet vaskemaskine og kommet ny opvaskemaskine, ovn og komfur i køkkenet. Endelig er der opsat et indbygget skab i soveværelset.

Du kan desuden se frem til en charmerende stil med flotte plankegulve, træpaneler og glatte vægge. Der er højt til loftet i den lyse stue, og den indbydende atmosfære fortsætter i det tosidede køkken med hvide elementer toppet af træbordplade, som matcher de åbne hylder på den ene væg. Fra køkkenet kan du træde ud på altanen, hvorfor det er nemt at nyde måltiderne under åben himmel. Planløsningen byder videre på et soveværelse mod øst og et skønt badeværelse, hvor den separate bruseniche er afskærmet af glasbyggesten.

Om sommeren kan du slappe af i den fælles gårdhave med bordbænkesæt, og derudover skal det nævnes, at du både har et kælderrum og et loftrum til opbevaring.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 59 14 07 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

Sagsnummer AM-EP311
Byggeår 1934
Energimærke D
Rum 2
Boligareal 53 m 2