Gerbrandsvej 24, 1. 4.
2300 København S
SOLGT

Gerbrandsvej 24, 1. 4.
2300 København S

Ejerlejlighed , 43m2

Oplagt forældrekøb på Amager

Del bolig
Følg bolig

Nu kan denne lejlighed blive din, og den er ovenikøbet egnet som forældrekøb. Den ligger centralt på Amager ved Sundbyvester Plads, som er nær Amagerbros mange spændende udvalg af butikker og spisesteder. Lejligheden byder på en stue og et soveværelse foruden et køkken og et badeværelse. Velkommen til Gerbrandsvej 24.

Ejendommen er placeret nær Sundbyvester Plads, som er et busknudepunk, hvor du let kommer rundt i København. Du får ikke mere end et par skridt til nærmeste supermarked, som ligger rundt om hjørnet, mens du også finder masser af takeaway. Er du studerende, kan du på ingen tid cykle ned ad Amagerbrogade til KUA og ITU, og du kan såmænd nå Rådhuspladsen efter et lille kvarter på cyklen.

Den røde ejendom fra 1938 byder dig velkommen ved ankomst, og du bliver med det samme positivt overrasket over det hyggelige, grønne fællesområde med bordbænkesæt. Udover lejligheden får du også et kælderrum og en vaskekælder, som deles beboerne imellem. Det er yderligere altid nemt at finde gratis parkering i området, hvis du har en bil.

Indenfor venter en lys og rummelig lejlighed, hvor stuen bliver det centrale rum. Her kan du snildt indrette dig med et spisebord og et sofamøblement, mens du i køkkenet med hvide elementer og godt med bordplads kan tilberede en middag til venner og familie. Ved siden af stuen ligger soveværelset, som kan rumme en dobbeltseng og en skabsvæg. Badeværelset er ved siden af køkkenet.

Bagved ejendommen er der endnu et grønt fællesområde, hvor du kan søge ned, når sommerhalvåret for alvor disker op med godt vejr og solskinstimer. Der er blandt andet gyngestativ og flere bordbænkesæt, hvor du kan drikke kaffe og få en sludder med naboerne.

Vil du se mere? Vi viser dig meget gerne rundt.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32591407 eller mail hertil: amagerpaulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Sagsnummer AM-JF180
Byggeår 1938
Energimærke D
Rum 2
Boligareal 43 m 2