Englandsvej 34D, 2. tv.
2300 København S
Kontantpris
kr. 2.750.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.500

Englandsvej 34D, 2. tv.
2300 København S

Ejerlejlighed , 64m2

Stor delevenlig lejlighed med seperat brus og kig over Ebers Villaby

Del bolig
Følg bolig

Denne fine lejlighed med altan kan netop nu blive dit kommende hjem på Amager. Placeringen er nærmere bestemt Englandsvej 34D, hvilket giver dig et alletiders samspil mellem den rolige villavej og Amagerbrogades summende liv. Inde venter dig en stue, et værelse foruden et køkken og et badeværelse, som blev renoveret i 2017. Altanen orienterer sig mod sydøst med morgensol, og der er yderligere et depotrum på loftet. Velkommen til.

Du bosætter dig centralt på Amager med kort afstand til grønne områder, Amager Strandpark samt offentlig transport i form af bus og metro udover flere uddannelsessteder og indkøbsmuligheder. Amagerbrogades hyggelige handelsliv med et utal af caféer og spisesteder er også lige om hjørnet, mens du efter ti minutters cykeltur også kan være i Indre By.

Stuen er lys og meget indbydende med et skønt lysindfald fra vinduespartierne og altandøren. Her kan du nemt indrette dig med et spisebord og et komfortabelt sofaarrangement. Bemærk endelig også stukken under loftet, der tilfører en elegance i indretningen. Køkkenet byder på hvide, tidløse elementer toppet med en sort bordplade, og der er rigeligt med plads til køkkenremedierne. Badeværelset kan du tilgå via fordelingsgangen, som har separat brus og nydelig fliser. Når dagen går på hæld, kan du trække dig tilbage i soveværelset, som snildt kan rumme en dobbeltseng foruden det indbyggede garderobeskab med store spejlfronter.

Altanen bliver en lille oase i de varme måneder med udsigt over det rolige villakvarter. Her er sol fra morgen til tidlig eftermiddag, og hvis du vil tilbringe mere tid under strålerne, er det oplagt at søge ned i den fine gård. Hernede er der flere opholdssteder, basketballbane og et grønt græsareal.

Kan du se dig selv her, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 31534654 eller mail hertil: ep@paulun.dk

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Englandsvej 34D, 2. tv., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-EP279
Byggeår 1935
Energimærke C
Rum 2
Boligareal 64 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 140.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 14.610 / 11.947

Emil Pedersen

Daglig leder

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!