Edvard Thomsens Vej 91, 6. th.
2300 København S
Kontantpris
kr. 3.095.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.222

Edvard Thomsens Vej 91, 6. th.
2300 København S

Ejerlejlighed , 80m2

Lys lejlighed med lækre altaner og udsigt over Byparken

Del bolig
Følg bolig

I denne moderne ejendom fra 2005 med elevator og dit eget kælderrum kan du rykke ind på 6. sal, hvorfra udsigten er skøn, og lysindfaldet er dragende. Du bor lige ved Byparken i Ørestaden, og dit nye hjem indeholder et åbent opholdsmiljø, to værelser og et badeværelse. Trumfen er de to altaner i gode størrelser.

I det moderne byggeri er der en Netto i gadeniveau, så det bliver ikke meget nemmere, når det kommer til hverdagen, for du kan også hurtigt gå til Ørestad Station med metro og regionaltog. Hvis der står shopping på programmet, kan du slentre en tur i Field's, og ellers kan du se frem til at sænke skuldrene med afslappende gåture i Byparken. Endelig er du også tæt på golfbanen, fælleden og kanalernes vand.

Ejendommen troner blandt store, grønne arealer, og udtrykket vidner om den forholdsvist unge alder. Elevatoren fører dig op i højden, hvor du kan glæde dig til at træde ind i hjemmet. Entréen lægger fra land med en god størrelse, der letter opbevaring, og så bemærkes det gennemgående trægulv.

På højre hånd har du det ideelle soveværelse, mens det er ret fremme, du finder badeværelset med bruseniche, gulvvarme og plads til en vaskesøjle. Du skal glæde dig til at træde ind i opholdsmiljøet, som er placeret helt ideelt i forhold til verdenshjørnerne med et fantastisk lys og rumfornemmelse til følge. Udsigten er herlig over området, og køkkenet falder stilrent ind med hvide fronter. Tilstødende stuen er der åben forbindelse til et mindre værelse, som eksempelvis kan udgøre et kontor eller måske et børneværelse.

Endelig bliver altanerne en absolut fornøjelse. Der er plads til cafésæt på begge, men særligt den største skiller sig ud fra områdets øvrige. Fra den ene altan drages du af udsigten over byparken og solnedgangene.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 59 14 07 eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Edvard Thomsens Vej 91, 6. th., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-EP310
Byggeår 2005
Energimærke A2010
Rum 3
Boligareal 80 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 155.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 17.725 / 14.266

Emil Pedersen

Daglig leder

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.