Edvard Thomsens Vej 11, 10. tv., Ørestad
2300 København S
Kontantpris
kr. 5.695.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.552

Edvard Thomsens Vej 11, 10. tv., Ørestad
2300 København S

Ejerlejlighed , 115m2

Ugeneret udsigtslejlighed på toppen af Ørestad City

Del bolig
Følg bolig

Udsigten er nem at falde for i denne flotte fireværelses gavllejlighed på tiende sal i Ørestad. Fra jeres vestvendte altan har I nemlig udsigt over naturområderne og golfbanen og byen, mens I på den østvendte altan kan se ud over bydelens tage. Selve lejligheden er fantastisk velindrettet med tre værelser, et badeværelse og et stort køkken-alrum og fra alle rum har I et uforstyrret vue.

Område:
Logistisk set er det let med nøglerne til Edvard Thomsens Vej 11, for I får gåafstand til det meste herfra. I er ti minutters gang fra Ørestad Station, hvor I kan tage både metro, bus og tog, og med ét stop er i på Hovebanegården. I får let både store og små børn i deres respektive institutioner, da dagstilbud, skole og gymnasium ligeledes er i gåafstand. Indkøbene kan ordnes i de lokale butikker Irma, Netto og Rema 1000, og Field's giver rigelig mulighed for shopping, fitness, en tur i biografen eller mad på et af de mange spisesteder. Sidst men ikke mindst har I flere grønne områder lige uden for døren såsom Byparken, Amager Fælled og Kalvebod Fælled hvor mulighederne for gå- eller løbeture er mange.


Ejendommen:
Lejligheden er én af 149 lejligheder i Ejerforeningen Copenhagen Golfpark fra 2007. I bygningen er der kælderrum til alle lejligheder samt elevator og dørtelefon. Beboerne holder fælles sommerfest og juletræstænding i gården og har en god blandet beboersammensætning.


Lejligheden:
Der er godt med naturligt lys i hele lejligheden, hvilket er ekstra tydeligt i det åbne opholdsmiljø med køkken og stue i ét. Her er store vinduespartier mod øst og vest, hvilket bringer sollyset ind det meste af dagen og på tiende sal er der stadig meget privat. Udsigten mod vest går hele vejen fra Køge bugt til Indre by og på den østvendte side kan Ørestads forskelligartede arkitektur nydes med Sverige i baggrunden.De tre gode værelser har alle indbyggede skabe i hele rummets bredde, hvilket gør det let at udnytte pladsen optimalt. Endelig er der et badeværelse med en muret bruseniche og plads til vaskefaciliteterne.


Velkommen til.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3287 3080 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunislandsbrygge og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Edvard Thomsens Vej 11, 10. tv., Ørestad, 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-KM062
Byggeår 2007
Energimærke C
Rum 4
Boligareal 115 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 285.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 32.964 / 26.533

Kenneth Finner Madsen

Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.