Drechselsgade 18, 9. TV.
2300 København S
Kontantpris
kr. 7.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.892

Drechselsgade 18, 9. TV.
2300 København S

Ejerlejlighed , 113m2

Liebhaverlejlighed med smuk udsigt på Islands Brygge

Følg bolig
Del bolig

Lejligheden henvender sig til den kræsne køber, der ikke går på kompromis med udsigt, kvalitet eller beliggenhed. Boligen folder sig ud på niende etage i den karakteristiske Sfinxen, hvor luksuriøs komfort går hånd i hånd med de maritime omgivelser.

Område
Islands Brygge er en by i byen, og kvarteret er kendetegnet ved sin helt egen charmerende atmosfære med en brostensbelagt havnepromenade, havnebassin og forskellige vandaktiviteter. Kulturhuset afholder ofte arrangementer, og promenaden sprudler af liv om sommeren. Lige rundt om hjørnet er der indkøbsmuligheder i form af Netto og Irma, mens morgenbrødet kan hentes hos Emmerys. Selvom omgivelserne har en særlig, maritim stemning over sig, er der ikke langt på cykel til Indre By.

Ejendom
Sfinxen er tegnet af Holgaard Arkitekter med fokus på et eksklusivt materialevalg, et lyst, nordisk udtryk og selvfølgelig en helt fantastisk udsigt over byen. Bygningens imponerende arkitektur mimer en egyptisk gudestatue, deraf navnet, men blender stadig smukt ind i det funklende, maritime bybillede. I kælder- og stueplan er der erhverv og konferencecenter.

Lejlighed
Lejlighedens signatur er altanen, hvorfra der er et betagende vue over havnen og kanalløbet. Der er heller ikke sparet på udsigten indendøre, hvor store glaspartier strækker sig fra øst til vest.

Opholdsmiljøet forener stue og køkken-alrum, hvor et flot gulv breder sig fra ende til anden. Køkkenet er hvidt og minimalistisk med glatte fronter, og mens middagen anrettes ved køkkenøen, kan man nyde vuet.

Master bedroom har eget badeværelse, hvor brus og toilet er adskilt. Derudover rummer lejligheden yderligere et badeværelse samt et værelse, der er oplagt til kontor, gæsteværelse eller børneværelse.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til Paulun Bolig på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk
Like din lokale Paulun Bolig på www.facebook.com/paulun.amager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Drechselsgade 18, 9. TV., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-CH059
Byggeår 2019
Energimærke B
Rum 3
Boligareal 113 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 375.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 30.351 / 26.862

Claus Haagensen

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.