Drechselsgade 18, 5. TH.
2300 København S
SOLGT

Drechselsgade 18, 5. TH.
2300 København S

Ejerlejlighed , 76m2

Fremragende lejlighed i Sfinxen med lækre løsninger

Del bolig
Følg bolig

Hvis du er til de ekstra lækre løsninger, sætter pris på nybyg og er kræsen med, hvor dit nye hjem skal ligge, så er det her, du skal læse med. Denne lejlighed fra 2019 med to værelser, køkken-alrum, et rummeligt badeværelse og en solrig altan byder nemlig på fremragende materialevalg. Tilmed får du én af de bedste placeringer på Islands Brygge.

Området
Adressen placerer dig således, at du får kort afstand til både vandet og Fælleden. Dermed er det blot at afgøre, om det er spadsereture ad de grønne vidder, som frister på dagen, eller om du skal slå vejen forbi havnebassinet. Med Emmerys, takeaway og flere supermarkeder få skridt fra hoveddøren medbringer du samtidig nemt lidt lækkert til udflugten. Tager du cyklen, er du hurtigt over Bryggebroen og til Fisketorvet eller videre mod Indre By. Alternativt stopper bussen i nærheden, og ellers er der S-tog og metro indenfor en radius af to kilometer.

Ejendommen
Hjemme på adressen fornemmer du en behagelig, rolig atmosfære, og bygningen fremtræder absolut stilren med de store vinduespartier. Der er mulighed for parkering i p-kælder, du råder over et kælderrum, og så har ejendommen elevator.

Lejligheden
Inden døre vil du straks bemærke, hvordan lyset strømmer ind via gulv-til-loft-vinduerne. Dernæst skal du udforske køkkenet, som frister med en Gaggenau-ovn i arbejdshøjde samt en Quooker, mens de glatte, hvide elementer ledsages af en elegant marmorbordplade i ét stykke. Denne nydelige, nordiske æstetik understreges videre af trægulvet, og det er fra alrummet, du kan tilgå den solrige, vestvendte altan.

Du får to regulære værelser, og lejligheden har tilmed aircondition, så du kan sove svalt og behageligt, selv på varme sommernætter. Til slut matcher badeværelset lejlighedens stil med regnbruser og det minimalistiske modul, som toppes af en hvid bordplade med helstøbt håndvask.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunislandsbrygge og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Sagsnummer IB-CH157
Byggeår 2019
Energimærke B
Rum 3
Boligareal 76 m 2
Tilmeld dig Pauluns nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en Iphone 12.

Nyhedslister
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af de nyheder, du modtager på mail.