Drechselsgade 18, 4. TV.
2300 København S
Kontantpris
kr. 5.998.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.892

Drechselsgade 18, 4. TV.
2300 København S

Ejerlejlighed , 113m2

Sydvendt luksus 3V'er med fuld panoramaudsigt i Sfinxen på Islands Brygge

Del bolig
Følg bolig

Et fantastisk lysindfald, en gennemført indretning og en fremragende udsigt til Amager Fælled, Bryggens bylandskab og havneløbet. Denne lækre lejlighed har det hele og henvender sig til byboeren, der ønsker en kompromisløs beliggenhed midt på Bryggen med byen, vandet og grønne åndehuller i nærheden.

Området
Islands brygge er en maritim oase i byen med indkøbsmuligheder, restauranter og takeaways. Om sommeren summer det af liv langs havnepromenaden med havnebadet og den populære havnepark, hvor der afholdes kulturarrangementer og et væld af friluftsaktiviteter såsom roning og beachvolley, mens legepladserne skaber liv året rundt. Metroen og bus kører desuden i pendulfart mod Indre By, og ellers tager cykelturen til Kongens Nytorv kun et kvarters tid.

Ejendommen
Lejligheden ligger på fjerde sal i det attraktive Sfinxen byggeri, der med sit flotte, arkitektoniske udtryk er med til at give bydelen karakter. Ejendommen er tilbagetrukket og byder blandt andet på en parkeringskælder med direkte adgang til elevator.

Lejligheden
Æstetikken og stilen er gennemgående lys og harmonisk med ensartede egetræsgulve og skabselementer fra Trend samt store glaspartier fra gulv til loft, der giver jer et frit udsyn og lysindfald i rige mængder. I opholdsområdet med køkken og stue i ét er indretningen moderne med et snert af et industrielt look i form af øens hvide, grebsfrie elementer, der toppes af en stålbordplade. Herfra er der udgang til altanen. De to værelser er i pæne, indretningsvenlige størrelser, og det ene har et walk-in-closet. Endelig er badeværelset smagfuldt med glasafskærmet regnbruser og et vaskemodul, der ledsages af en Corian-bordplade.

Der er så mange skønne detaljer, vi gerne vil fremhæve ved boligen, udsigten og beliggenheden, at det simpelthen kræver en fremvisning at give alting den opmærksomhed, det fortjener. Kontakt Paulun Bolig, Islands Brygge for en fremvisning, hvor I får det hele med.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til Paulun Bolig på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale Paulun Bolig på www.facebook.com/paulun.amager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Drechselsgade 18, 4. TV., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-CH114
Byggeår 2019
Energimærke B
Rum 4
Boligareal 113 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 300.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 24.106 / 21.328

Claus Haagensen

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.