Drechselsgade 18, 11. TH.
2300 København S
Kontantpris
kr. 5.998.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.813

Drechselsgade 18, 11. TH.
2300 København S

Ejerlejlighed , 76m2

Få eminent vue fra Sfinxens øverste lejlighed

Del bolig
Følg bolig

Berig hverdagen med en helt exceptionel panoramaudsigt fra ellevte etage af denne moderne ejendom. Her finder du nemlig en flot lejlighed, der på fornem vis understreger, hvordan man integrerer omgivelserne som en del af indretningen. Glaspartier udgør væggene mod øst samt vest og sikrer udsyn til Amager Fælled til den ene side, mens solens stråler bliver afspejlet i vandet til den anden. Velkommen hjem.

Området
Adressen placerer dig på Islands Brygge, hvor du kommer til at nyde godt af byens mange tilbud, der venter lige om hjørnet. Bogstaveligt talt. Du bosætter dig på Drechselsgade, og følger du den, ledes du med få skridt til caféer, madsteder og indkøbsmuligheder, mens du til den modsatte side hurtigt støder på fælleden. Udnyt også bydelens populære havnebad og -park, eller hop på cyklen og nå Indre By på under et kvarter.

Ejendommen
Tag bare elevatoren til din luksuslejlighed på øverste etage. Denne er én ud af i alt 50 boliger, som sammen med stueetagens smukke erhvervslokaler udgør bygningen Sfinxen. Selve ejendommens arkitektur karakteriserer sig ved at lade loftshøje vinduer udgøre væggene og fremviser dermed et fortræffeligt fokus på at udnytte det naturlige lysindfald mest muligt.

Lejligheden
Med et så kompromisløst og gennemtænkt blik for at udviske grænserne mellem ude og inde, kommer det ikke som en overraskelse, at hele lejligheden emmer af en yderst indbydende atmosfære. Gulvvarmen luner overalt, mens kvadratmeterne fordeler sig i et værelse, en stue og et badeværelse samt køkken-alrummet, hvorfra du har adgang til altanen. Bemærk også de eksklusive materialer, der præger interiøret med alt fra olierede trægulve til snedkerkøkkenets grebsfrie, hvide fronter eller de brede vægfliser i badeværelset, der toppes med en elegant regnbruser.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Drechselsgade 18, 11. TH., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-CH182
Byggeår 2019
Energimærke B
Rum 3
Boligareal 76 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 300.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 25.343 / 21.997

Claus Haagensen

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.