Drechselsgade 18, 1. 1.
2300 København S
Kontantpris
kr. 4.750.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.441

Drechselsgade 18, 1. 1.
2300 København S

Ejerlejlighed , 103m2

Liebhaveri i Sfinxen på Islands Brygge

Følg bolig
Del bolig

I den karakteristiske bygning Sfinxen kan I nu flytte ind i denne lækre lejlighed, som er indrettet med en kompromisløshed, der understreger, at dette er en ganske særlig bolig. Også beliggenheden er i særklasse her på Islands Brygge med Amager Fælled til den ene side og Københavns Havn til den anden, så der er tæt kontakt til både byen, vandet og grønne vidder.

Området:
Islands Brygge er et attraktivt område i byen, og har et charmerende nærmiljø med havnebad, strand, butikker, caféer og gode indkøbsmuligheder. Ligeledes er Islands Brygge kendt for sin populære havnepark, hvor der er mulighed for at udfolde sig aktivt med roning, beachvolley og petanque. Læg dertil en kort afstand til Indre Bys mange muligheder.

Ejendommen:
Sfinxen er et flot byggeri, hvor der er lagt vægt på at have mest muligt vinduesareal, så sollyset strømmer ind og giver en helt unik karakter. Lejlighederne er tegnet med en arkitektonisk kompromisløshed med fokus på funktionel komfort og skønhed i de store linjer.

Lejligheden:
Lejligheden udfolder sig med et stort, åbent opholdsmiljø, hvor køkken og stue er forenet. Det er her, at boligens fokus på naturligt lys virkelig understreges med endevæggen, der nærmest er ét stort vinduesparti. Køkkenet er moderne med sine hvide, grebsfrie fronter både på kogeøen og højskabsvæggen med en ekstra bred ovn integreret, som vil glæde madlavningsentusiasten. I vinkøleskabet udvælges den perfekte vin til middagen, der serveres ved spisebordet.

Det smukke gulv er en gennemgående detalje i boligen, og er således også at finde i soveværelset, som har et tilknyttet walk-in-closet. Endelig er der et badeværelse med samme skabe som i køkkenet for en rød tråd, en helstøbt håndvask og en bruseniche med regnbruser og samme store, sandfarvede fliser på væggen som på gulvet.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til Paulun Bolig på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk
Like din lokale Paulun Bolig på www.facebook.com/paulun.amager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Drechselsgade 18, 1. 1., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-CH054
Byggeår 2019
Energimærke B
Rum 2
Boligareal 103 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 240.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 19.213 / 17.002

Claus Haagensen

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.