Drechselsgade 12, 7. TV.
2300 København S
SOLGT

Drechselsgade 12, 7. TV.
2300 København S

Ejerlejlighed , 138m2

Detaljerig udsigtslejlighed i moderne byggeri

Del bolig
Følg bolig

Udsigten over vandet, Amager Fælled og moderne arkitektur på Islands Brygge stopper aldrig med at imponere fra denne toplækre lejlighed i et nyere byggeri fra 2019. Æstetik, kvalitet og funktionalitet går også op i en højere enhed i boligen, hvor det åbne opholdsrum med altanudgang udgør kernen i hjemmet. Med yderligere tre værelser, et badeværelse og et nuværende walk-in-closet, der er klargjort til, at I kan etablere et badeværelse, fås optimale rammer.

Område:
Beliggenheden mellem Amager Fælled og kanalen forener vand, by og natur, således at kajaksejlads og svømmeture ved Havnevigen sammen med dagligvareindkøb i Irma og børnefamiliens hverdagsbehov venter nærmest lige uden for døren. Nærområdet byder også på attraktive spisesteder, mens cykelbroen fører jer til Fisketorvet og Vesterbros mange tilbud. Tilmed er der bus, S-tog og metro i komfortabel afstand.

Ejendom:
Den flotte bygning Sfinxen troner frem på Islands Brygge, og er med til at sætte dagsordenen for en hjemmebase, hvor alt er gennemtænkt ned til mindste detalje, hvilket har frembragt en bolig, som er svær at matche. Der er desuden gode parkeringsmuligheder i kælderen.

Lejlighed:
Gulv-til-loft vinduer inviterer København ind i hjemmet, hvor ensartede, hvidolierede trægulve med gulvvarme under binder rummene sammen. Snedkerkøkkenet fra Trend er opstillet med byen som kulisse og spækket med hjemmekokkens favoritter såsom Quooker, Siemens hårde hvidevarer og dobbelt vinkøleskab fra Miele. Fra køkkenet er der dør til altanen, der året rundt forkæler øjnene med et storslået vue, mens I indenfor finder plads til spisebordet i alrummet og sofaen i stuesektionen. De tre værelser er perfekt fordelt i hjemmet, således at en separat sektion til forældrene gives. Her er et walk-in-closet tilknyttet, men bemærk endelig, at det er forberedt til at kunne forvandles til et badeværelse. For nu er boligens badeværelse fordelagtigt ved entréen, mens et depotrum både i lejligheden samt kælderen giver opbevaringsmuligheder.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Sagsnummer IB-CH184
Byggeår 2019
Energimærke B
Rum 4
Boligareal 138 m 2