Drechselsgade 12, 6. TV.
2300 København S
SOLGT

Drechselsgade 12, 6. TV.
2300 København S

Ejerlejlighed , 138m2

Luksuriøs ejerlejlighed med altan i Sfinxen på Islands Brygge

Del bolig
Følg bolig

Nu har vi fornøjelsen af at byde jer velkommen til denne helt særlige ejerlejlighed i den karakteristiske bygning Sfinxen på Islands Brygge. Her er intet overladt til tilfældighederne, da man indrettede lejligheden med kvalitetsmaterialer og luksuriøse løsninger i 2019. I kan se frem til et opholdsrum med stue, spisestue og køkken ud i ét, tre værelser og to badeværelser.

Området
Beliggenheden på Islands Brygge mellem kanalen og Amager Fælled giver jer nem og hurtig adgang til alt, hvad I har behov for i hverdagen. Få minutters gang fra hoveddøren finder I flere indkøbsmuligheder, Emmerys og restauranter, ligesom cykelbroen til blandt andet Fisketorvet med et væld af butikker og spisesteder også ligger lige i nærheden. Skal I benytte jer af offentlig transport, kører både bussen, S-toget og metroen i nærheden, mens pendleren kan glæde sig over den korte afstand til motorvejen.

Ejendom
I den smukke bygning Sfinxen har man haft særligt fokus vinduesarealerne, som giver et formidabelt lys i lejlighederne, mens den spændende og elegante arkitektur også bidrager positivt til helhedsindtrykket.

Lejlighed
Indenfor vælter sollyset ind fra de gennemgående gulv-til-loft-vinduer og skinner om kap med de i alt 100 indbyggede spots i lofterne. Det lækre opholdsmiljø rummer både en afslappende sofagruppe og spiseafdeling, mens det flotte højglanskøkken fra Trend imponerer med to køleskabe og frysere, Corian-bordplade, ekstra skabsplads og Quooker.

Forældreafdelingen byder på et dejligt soveværelse med en suveræn udsigt til Amager Fælled, som går igen på det tilhørende badeværelse, hvor I kan betragte vuet direkte fra badekarret. Endelig får I to værelser med et lille walk-in-closet i mellemgangen og endnu et badeværelse med brus.

Sidst, men absolut ikke mindst, kan I glæde jer til den skønne altan, som nyder godt af overdækningen fra altanen ovenover og har rum til havemøbler og blomsterkrukker.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Sagsnummer IB-CH136
Byggeår 2019
Energimærke B
Rum 4
Boligareal 138 m 2
Tilmeld dig Pauluns nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en Iphone 12.

Nyhedslister
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af de nyheder, du modtager på mail.