Dalføret 9, st. tv.
2300 København S
Kontantpris
kr. 2.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 1.754

Dalføret 9, st. tv.
2300 København S

Ejerlejlighed , 61m2

Delevenlig to-værelses-lejlighed ved Amagerbro

Del bolig
Følg bolig

Besøg Dalføret 9 i København S, hvor I, i stueetagen af en nydelig murstensejendom fra 1935, finder en dejlig toværelses lejlighed. Udover den fordelagtige placering nær alle Amagers og Københavns herligheder, udmærker hjemmet sig med en særdeles delevenlig indretning med en stue, et værelse, et køkken og et badeværelse. Se også frem til en ejerforeningen med en sund økonomi og større istandsættelser på ejendommen, der er foretaget for 5-6 år siden.
Bevæg jer ind til det fine og funktionelle køkken, hvor aftensmåltidet let tager form ved de enkle elementer, opsat på to sider. Gaskomfuret sætter hurtigt gang i panden, og de gode opbevaringsløsninger giver rum til både de avancerede køkkenmaskiner og det pæne stel.
Træd videre ind i stuen, der præsenterer sig rummelig, så I kan indrette jer, lige som I ønsker. Skab et hyggeligt opholdsmiljø med sofaarrangementet og spisebordet, hvorfra I kan nyde eftermiddagssolen, der kastes ind ad det brede vinduesparti, eller arranger et roligt soverum med en dobbeltseng og en praktisk kontorplads. På værelset får I ligeledes rammerne til et behageligt soveværelse og opholdssted. Læg også mærke til badeværelset, hvor morgenbadet klares i det separate bruseafsnit.
Når sommervejret viser sig fra sin bedste side, kan I benytte det herlige gårdmiljø. Slå jer ned med en spændende bog og en øl i græsset, invitér vennerne over til en grillaften omkring bordebænkesættene, eller lad barnet boltre sig på legepladsen.
Her bosætter I jer i et roligt og støjfrit område med alt, hvad I har brug for i hverdag som i weekenden, inden for overskuelig rækkevidde. Hopper I på cyklen, rammer I hurtigt naturrige Amager Fælled eller Amager Strandpark, og ind til Rådhuspladsen og Indre By har I kun omkring fire kilometer. Hertil kan I klare indkøbene få hundrede meter fra hoveddøren.
Ønsker du en fremvisning af lejligheden, så ring straks til os på telefon 3259 1407 eller send en mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Dalføret 9, st. tv., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-FB246
Byggeår 1935
Energimærke C
Rum 2
Boligareal 61 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 125.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 12.577 / 10.503

Frederik Brink Nielsen

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!