Brigadevej 20A, 3. tv.
2300 København S
Kontantpris
kr. 1.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.594

Brigadevej 20A, 3. tv.
2300 København S

Ejerlejlighed , 40m2

Charmerende 2V er centralt på Amager

Del bolig
Følg bolig

På den centrale del af Amager ligger denne fine ejerlejlighed, som nu kan blive din nye, trygge base. Her flytter du ind på en rolig vej tæt på alle hverdagens behov og bydelens mange tilbud. Lejligheden består af en hyggelig stue, et køkken, et soveværelse og et veludnyttet badeværelse med separat bruseniche. Hertil kommer de to fælles baggårde.

Du bosætter dig på en stille sidegade til Amagerbrogades rige udvalg af specialforretninger, spisesteder og supermarkeder, som alt sammen nås til fods. Der er heller ikke langt til Amagercentret med shoppingmuligheder, og efter en hurtig cykeltur står du i Indre By med endnu flere fristelser. Du kan også snøre løbeskoene og motionere rundt om Voldanlægget på Christianshavn, og endelig indbyder Amager Strandpark til en kold dukkert hele året.

Lejligheden befinder sig på tredje sal i en pæn ejendom med en grå facade, hvortil der både hører en større fælles baggård samt en mindre fælles gård med græsplæne og eftermiddagssol, som du træder direkte ned til via bagtrappen. Der er desuden et fælles vaskerum, cykelparkering og et mindre loftsrum til opbevaring.

Inden døre hersker en charmerende stemning, der især kommer til udtryk i stuen med et dejligt lysindfald fra vinduerne. Her kan du indrette en hyggelig sofakrog og en lille spiseafdeling, så der er plads til at få vennerne på besøg til en lækker middag og et glas vin.

I forlængelse ligger køkkenet, der er nydeligt arrangeret med lyse elementer og dekorative klinker ved gaskomfuret. Soveværelset har en fornuftig størrelse, og der kan dermed både stå en seng og et klædeskab. Sidst men absolut ikke mindst kan du glæde dig til badeværelset, som er godt indrettet med en separat, muret bruseniche og et lille skab under vasken.

Interesseret? Så book en fremvisning allerede i dag.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Brigadevej 20A, 3. tv., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-FB219
Byggeår 1924
Energimærke D
Rum 2
Boligareal 40 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 100.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 8.584 / 7.450

Frederik Brink Nielsen

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.