Birketinget 2D, 3. 432.
2300 København S
SOLGT

Birketinget 2D, 3. 432.
2300 København S

Ejerlejlighed , 45m2

Stor 1'er, centralt på Amager!

Del bolig
Følg bolig

Centralt på Amager møder du denne velindrettede etværelses lejlighed, som du nu kan blive den næste ejer af. Her kan du se frem til en renoveret bolig, som gennemgående fremtræder lys og indbydende, og så bosætter du dig med nærhed til alle dagligdagens gøremål inden for rækkevidde. Velkommen til Birketinget 2D,3.

Du kommer til at bo i en gul murstensejendom, hvor der er tilknyttet parkeringsplads, som tilgås med kode eller nøgle. Herudover får du brugsret til vaskefaciliteter i kælderen, ligesom der hernede også er eget kælderrum til opmagasinering.

Lejligheden er placeret på tredje sal, hvor elevatoren kan føre dig op. Fra første skridt indenfor fornemmer du straks den dejlige stemning, der hersker alle steder takket være flere istandsættelser i 2020. Her er der malet, kommet nyt køkken og badeværelsesmøbel, og så er gulvet slebet og lakeret.

Entréen har indbygget skab til overtøjet, og herfra kan du åbne til det rummelige badeværelse med separat brus med regnbruser. Videre venter det centrale rum, som gemmer på flere indretningsmuligheder, så du både kan få plads til sofa, spisebord og seng herinde. Køkkenet er i stilrent og nordisk design med hvide grebsfrie elementer, og så er det værd at bemærke, at rummet har et dejligt lysindfald takket være vinduespartierne, der lader dagslyset strømme ind, og det skal desuden fremhæves, at I kan åbne op til den franske altan.

Ejendommen ligger i et attraktiv kvarter, der er præget af rolige omgivelser og kort afstand til bydelens mange tilbud. Fra adressen kommer du hurtigt til Amagerbrogade med indkøb og spisesteder. Herudover er er der metro fra DR byen under én kilometer væk, og så kan du på cyklen nå til Indre by.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3259 1707 for en GRATIS og UFORPLIGTENDE salgsvurdering eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale Paulun på www.facebook.com/paulun.amager og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

Sagsnummer AM-JF125
Byggeår 1970
Energimærke C
Rum 1
Boligareal 45 m 2
Grundareal 4.307 m 2