Axel Heides Gade 8C, st. mf.
2300 København S
Kontantpris
kr. 2.498.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.443

Axel Heides Gade 8C, st. mf.
2300 København S

Ejerlejlighed , 49m2

Flot 1V er med stor vestvendt terrasse

Del bolig
Følg bolig

På en attraktiv del af Islands Brygge kan du nu overtage denne nemme, lyse og lækre etværelses lejlighed, som stadig har plads til alt det, du skal bruge i et hjem. Du får tilmed din egen, skønne terrasse, og hjemmet er oplagt som forældrekøb, til singlen eller til senioren, der vil bo dejligt og tæt på alt.

Området
Du bosætter dig på en attraktiv del af Islands Brygge, hvor der er ganske få skridt til vandet såvel som til Amager Fælled - således får du let koblet af i tiltalende omgivelser efter en dag på farten. Er du mere i humør til byens puls, er adressen også behjælpelig, for lejligheden ligger lige ved Bryggebroen, Cykelslangen og busforbindelse, så du kommer nemt til eksempelvis Indre By og Fisketorvet. Ved sidstnævnte arbejder man på at lave metrostation, mens du allerede finder et stop i cykelafstand på Njalsgade.

Ejendommen
Ved ankomst til adressen møder du en stilren ejendom fra 2005, som har kælder, hvor du finder dit eget kælderrum, cykelparkering og mulighed for leje af bilparkering. I midten af bebyggelsen er der en gård med stier og grøn beplantning, mens du ikke mindst vil nyde din egen terrasse, som afgrænses af en mur.

Lejligheden
Hjemmet er rigtig godt disponeret med åbent køkken og stue i forlængelse af en entré med integreret skabsplads. Køkkenet optager den ene væg og emmer af nordisk æstetik med hvide elementer toppet af en træbordplade, og så er funktionaliteten i top med køle-/fryseskab, opvaskemaskine, integreret kogezone og indbygningsovn samt mikroovn. Stuens størrelse gør den let at indrette med eksempelvis en luftig rumdeler, som kan give dig separat afsnit til seng og sofa samt middagsbord. Hele herligheden bindes sammen af trægulvet og lysindfaldet fra det store vinduesparti mod terrassen. Til slut venter det nydelige badeværelse med separat bruseniche og en vaskesøjle.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre

Flot 1V er med stor vestvendt terrasse

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Axel Heides Gade 8C, st. mf., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-CH248
Byggeår 2005
Energimærke C
Rum 1
Boligareal 49 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 125.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 10.594 / 9.192

Claus Haagensen

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.