Artillerivej 114, 2. tv., Islands Brygge
2300 København S
Kontantpris
kr. 5.395.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.281

Artillerivej 114, 2. tv., Islands Brygge
2300 København S

Ejerlejlighed , 97m2

Lys lejlighed med stor altan og udsigt over Fælleden

Del bolig
Følg bolig

På Islands brygge finder I denne unikke lejlighed med fantastisk udsigt mod øst ud over kolonihaverne og Amager Fælleden. Lejligheden fremstår tidsløs og velindrettet med eksklusive materialer, stor altan og unikt walk-in-closet.
LEJLIGHEDEN:
Lejligheden byder på 97 veludnyttede kvadratmeter, hvor man fra den rummelige entré træder ind i hjertet af lejligheden med det åbne opholdsmiljø med køkken og stue i ét. Det lyse samtalekøkken med tidsløse elementer fra Poggenpohl, bliver hurtigt samlingspunkt i hverdagen, og man vil opleve at de flotte gulv-til-loft-vinduer i mahogni i begge sider af lejligheden tillader lyset at strømme gennem rummet, og give et helt specielt lysindfald. I køkkenet er der udgang til den store vestvendte altan, hvor man kan sidde ugeneret og nyde de lune sommeraftener.
Stue ligger mod øst, og er indrammet af de smukke vinduer, der skaber rammer for den grønne udsigt og hyggelige atmosfære. Her kan man slappe af med TV, læse eller bare falde i staver over det grønne landskab.
Fra stuen kan man tilgå boligens to store værelser, hvoraf det ene er unikt indrettet med et velorganiseret "vis frem og gem væk" walk-in-closet.
Badeværelset er funktionelt med separat bruserhjørne, vaskefaciliteter og et lille vindue ud mod gårdmiljøet. Der er gulvvarme i hele lejligheden, som seneste er opdateret i oktober 2022 med digitale termometer, der giver en jævn varme fordelt i rummene.

EJENDOMMEN:
Ejendommens ydrer oser ligeledes af kvalitetsbyggeri med dets lyse mursten og store vinduespartier. Ejendomme er opført i 2008 og præsenterer sig derfor også med alle de moderne bekvemmeligheder såsom elevator, dørtelefon samt kælderrum med videoovervågning. I har desuden mulighed for at tilkøbe egen privat parkeringsplads i kælderen.

OMRÅDE:
Her kombineres på fornemmeste vis natur og byliv i et skønt smørhul mellem vand og skov. Ejendommen har Amager Fælled som genbo og i modsatte retning ligger havneløbet. Turen til den brostensbelagte havnepromenade er heller ikke lang og her kan man i sommermånederne nyde liv og leben. Her findes også gode indkøbsmuligheder, cafeer og specialbutikker. Endelig kommer I let mod indre by uanset om I cykler, hopper på havnebussen eller spadser.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3287 3080 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: Bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunislandsbrygge og se vores nye boliger og projekter før alle andre..

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Artillerivej 114, 2. tv., Islands Brygge, 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-KM082
Byggeår 2008
Energimærke B
Rum 3
Boligareal 97 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 270.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 30.903 / 24.873

Andreas Rosenløv Jepsen

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.