Øresundsvej 49, 5.
2300 København S
SOLGT

Øresundsvej 49, 5.
2300 København S

Ejerlejlighed , 51m2

Istandsat, luksuriøs lejlighed uden bopælspligt

Del bolig
Følg bolig

Søger I en velindrettet bolig med en god beliggenhed? Så skal I vende blikket mod denne lejlighed nær Amager Strandpark. Her får I kort afstand til alle hverdagens gøremål og naturskønne områder, hvilket giver jer det bedste fra begge verdener. Velkommen til Øresundsvej 49.

Indenfor udfolder boligen sig via en veldisponeret planløsning, som udnytter hver og én kvadratmeter optimalt. Trumfkortet er den åbne forbindelse mellem stuen og køkkenet, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes yderligere af de velplacerede skråvinduer, som sikrer et skønt lysindfald, mens de charmerende bjælker skaber kant til det lyse udtryk.

I stuen kan I samles om lækre middage, hyggelige brætspil eller blot nyde en stille stund på sofaen. Køkkenet udtrykker en tidløs elegance med hvide elementer. Her er rigelig opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen.

Videre finder I et nydeligt soveværelse med to skråvinduer, som gavmildt trækker dagslyset ind. Tilmed får I herfra adgang til et pulterrum. Endelig afrundes boligen med et stilrent badeværelse med bruseniche og væghængt toilet.

Udenfor kan I se frem til et dejligt, grønt areal med legeplads og bordbænkesæt, hvor det i sommerhalvåret er oplagt at nyde frokosten under åben himmel.

Beliggenheden er pragtfuld med kort gåafstand til Amager Centret og Amagerbrogade med stemningsfulde caféer, lækre takeaway-steder og dagligvareindkøb. På cykel er der ikke langt til Indre Bys pulserende liv, mens Amager Fælled sætter tempoet ned med afslapning og hyggelige gåture i naturskønne omgivelser. Der er også rig mulighed for en frisk dukkert ved Amager Strandpark. Afslutningsvis får I nem adgang til bus, metrostation og motorvej.

Kom og oplev boligen.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3259 1407 eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Sagsnummer AM-IS198
Byggeår 1937
Energimærke D
Rum 2
Boligareal 51 m 2