Øresundsvej 47B, 1. tv.
2300 København S
SOLGT

Øresundsvej 47B, 1. tv.
2300 København S

Ejerlejlighed , 57m2

Dejlig 2V?er centralt på Amager

Del bolig
Følg bolig

Med nøglerne til denne dejlige lejlighed på Øresundsvej 47B får du både stranden, naturen og byens pulserende liv lige udenfor din hoveddør. Her kan du se frem til en velindrettet bolig, der blandt andet byder på en stue, et værelse og et godt køkken. Som prikken over i'et får du adgang til et velanlagt og hyggeligt gårdmiljø.

Lejligheden er placeret på første sal i en velholdt ejendom fra 1914, som har fået skiftet tag indenfor de seneste fem år. Bag ejendommen finder du gårdhaven, der er anlagt med græsplæner, træer og hyggelige fliseterrasser, hvor du kan grille og invitere vennerne over til en kølig forfriskning ved bordbænkesættene. Med til lejligheden hører brugsretten til en vaskekælder samt to kælderrum til den overskydende opbevaring.

Du låser dig ind i en fin entré, der har døre til alle rum, så boligen kan ligeså vel bebos af to bofæller. Her er desuden højt til loftet, og både stuen og soveværelset fremstår lyse og rummelige. Køkkenet er enkelt med hvide skabselementer, og planløsningen fuldendes af flisebadeværelset med brus.

Der er under 500 meter til Lergravsparken Station, hvor du kan tage metroen til Nørreport på blot 11 minutter, mens cykelturen klares på omkring samme tid. Du er heller ikke langt fra Amager Centret, Amager Bio og Holmbladsgades hyggelige cafémiljø. Cyklen tager dig hurtigt til Amager Strandpark, og endelig har du let adgang til Christianshavns brostensbelagte stræder og charmerende kanaler.

Lyder det som noget for dig? Så kontakt os for en fremvisning eller for nærmere information allerede i dag tlf.: 3259 1407

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Sagsnummer AM-FB201
Byggeår 1914
Energimærke F
Rum 2
Boligareal 57 m 2