Øresundsvej 50, ST.
2300 København S
Kontantpris
kr. 3.395.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.131

Øresundsvej 50, ST.
2300 København S

Ejerlejlighed , 119m2

Stor lys og charmerende lejlighed i 2 plan på hele 129m2

Følg bolig
Del bolig

Tag virtuel fremvisning i 3D på paulun.dk.

Officielt er lejligheden 88m2 i henhold til BBR. Der er dog yderligere 41m2 i.f.a. 2 kælderværelser der er tinglyst på lejligheden med direkte adgang fra lejligheden.

Summende sommerliv ved Amager Strandpark, smagfulde restauranter og cykelafstand til Christianshavns stemningsfyldte kanaler. Elsker du også alt ved Amager? Så er denne lejlighed ved Rødegårdsparken måske noget for dig. Her får du særdeles smukke rammer om tilværelsen - hvad end du holder dig hjemme i det lyse og indbydende indre eller begiver dig ud i det pulserende leben.

Med adresse på Øresundsvej 50 kommer du til at bo lige i midten af det hele i en attraktiv bydel i rivende udvikling. Her er alt lige fra specialbutikker til hippe kaffebarer, ligesom du i nærområdet også finder Amager Centret, Amager Bio og Amager Bakke. Der er ligeledes nem adgang til Nyhavn via cykelbroen, og det samme gør sig gældende for Indre By.

Du bosætter dig i en høj stuelejlighed i en velholdt ejendom, der i 2018 har undergået en gennemgående renovering af både tag, tagrender og vinduer. Foruden en veldrevet ejerforening får du tillige brugsret til det grønne gårdmiljø, der både sommer og vinter er et yndet samlingssted for ejendommens beboer.

Selve lejligheden emmer af karakter med sine herskabelige detaljer. Således kan du både se frem til originale plankegulve og fyldningsdøre, mens du i de to stuer en suite kan glæde dig over smukke stukornamenterede lofter. Det åbne opholdsmiljø beriges også af en sjælfuld brændeovn, mens hele hjemmet tilgodeses af det rige lysindfald fra både nord og syd.

Et hul i stuevæggen giver ydermere kig til køkkenet, der præsenterer sig tidløst med sorte fronter, et gaskomfur og plads til vaskefaciliteter. Badeværelset fremstår nydeligt med en glasafskærmet bruseniche, og i tillæg til soveværelset får du afslutningsvis to anvendelige, disponible rum i kælderen.

Bemærk, at hele lejligheden er blevet malet i 2018, og så er gulvene blevet ludbehandlede.
Kontakt os for en fremvisning allerede i dag.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3259 1407 eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Øresundsvej 50, ST., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-JF116
Byggeår 1906 / 2011
Energimærke D
Rum 3
Boligareal 119 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 170.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 13.722 / 12.140

Jakob Flindt-Larsen

Indehaver

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.