Ørestads Boulevard 57A, 4. 408.
2300 København S
Kontantpris
kr. 3.595.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.412

Ørestads Boulevard 57A, 4. 408.
2300 København S

Ejerlejlighed , 112m2

Lejlighed med flotte detaljer i Ørestad

Del bolig
Følg bolig

Var det noget med et gulv af glas, et fantastisk lysindfald og et forrygende nærmiljø? Hvis du er til de særlige detaljer, så vil denne lejlighed med to værelser, et åbent opholdsmiljø, en hems og et værelse bestemt behage dig. Du bor samtidig herligt i Ørestad.

Området:
Ørestad ligger inde med et væld af attraktive faciliteter, hvor vandet bevæger sig ind i bybilledet suppleret af grønne oaser. Således kan der slentres tur langs kanalerne eller måske i Byparken. Opdag de seneste trends i Field's, giv dig selv en udfordring hos Royal Golf, eller stå på metroen knap 500 meter væk og kom hurtigt til Indre By.

Ejendommen:
Lejligheden ligger i M-delen af de markante VM-huse, som Bjarke Ingels sammen med Julien de Smedt har slået de særegne streger til. Ejendommen troner på nydelig vis ved siden af vandet, og du kan se frem til, at der er elevator i opgangen. Du råder over et kælderrum.

Lejligheden:
Hjemmet strækker sig fra tredje sal til femte sal i en forrygende, åben indretning, og det er til særdeleshed lysindfaldet og udsigten, der drager dig. Dette bemærkes afgjort i det åbne opholdsmiljø, hvor det imponerende panoramavindue virkelig markerer begge dele. Det hvide, stilrene køkken harmonerer nydeligt med det gennemgående trægulv, og desuden vækker altanen begejstring. Du vil også med det samme få øje på ét af hjemmets særlige forcer. Man har nemlig udvidet hemsen, der udgør femte sal, og det er sket med et glasgulv, som ikke bare medfører en fed stil, men også giver luft og fri passage for solstrålerne.

Det er på tredje sal, du finder de to værelser, der er i direkte forlængelse af hinanden, hvorfor det ene oplagt kan blive til et walk-in-closet. Hertil kommer det nydelige badeværelse med en glasafskærmet bruseniche.
Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3287 3080 eller mail hertil: Bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunislandsbrygge og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Ørestads Boulevard 57A, 4. 408., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-EP270
Byggeår 2005
Energimærke A2010
Rum 3
Boligareal 112 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 180.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 20.614 / 16.592

Emil Pedersen

Daglig leder

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.