Ørestads Boulevard 55A, 7. 701., Ørestaden
2300 København S
Kontantpris
kr. 8.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.854

Ørestads Boulevard 55A, 7. 701., Ørestaden
2300 København S

Ejerlejlighed , 140m2

Arkitekttegnet liebhaveri med hele 260m2 tagterrasse med bl.a. drivhus, putting green og grill og lounge område

Del bolig
Følg bolig

VM Bjerget af den prisbelønnede arkitekt BJARKE INGLES. Placeret i Ørestaden kan I nu blive ejere af denne arkitekttegnede lejlighed, der fordelagtigt ligger på syvende sal i VM Bjerget. Her kan I se frem til en vedligeholdelsesfri bolig, der fremtræder lys og velindrettet, og som tilmed byder på en fantastisk og privat tagterrasse på hele 260 m2.

Indenfor har boligen gulvvarme, ligesom I kan nyde egetræsplanker alle steder på nær toilet og badeværelse, der har klinker. Indenfor fornemmer I straks det fantastiske lysindfald, som boligen modtager takket være de mange vinduespartier, der ligeledes sikrer en fænomenal udsigt.

Entréen åbner til køkken-alrum og stue, der er i åben forbindelse, så I kan være sammen på tværs af madlavning og samtaler. Boform-køkkenet præsenterer sig med hvide, grebsfrie elementer og udstyret med alle nødvendige hvidevarer. Nær køkkenet stilles spisebordet og tæt ved vinduerne arrangeres sofagruppen, så I kan sidde her og beskue omgivelserne ud af vinduerne. Herudover er der på nuværende tidspunkt 2 værelser, der nemt kan deles om der er behov for 3 værelser - se forslag ved plantegning. Endvidere toilet med seperat bruseniche. Yderligere toilet med vaskesøjle.

Udenfor får I fornøjelsen af en sublim tagterrasse med kunstgræs med vandingssystem under, der opsamler vandet, som herefter kan genanvendes. Herude kan I opholde jer helt ugeneret og nyde de solrige dage, og har I en golfentusiast gemt i jer, er der tilmed etableret en putting green. Terrassen arrangeres med havemøbler, ligesom I også kan anlægge jeres egen køkkenhave.

Sluttelig skal beliggenheden fremhæves, da I fra adressen får nærhed til alle Ørestadsfaciliteter. Fra ejendommen er der gåafstand til Fields, der byder på flere butikker, indkøbsmuligheder og spisesteder. Herudover er der også let tilgang til metro fra Bella Center Station, og så får I nærhed til smukke, naturrige arealer ved Kalvebod Brygge og Amager Fælled.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3259 1407 eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Ørestads Boulevard 55A, 7. 701., Ørestaden, 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-JF152
Byggeår 2008
Energimærke C
Rum 4
Boligareal 140 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 450.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 37.818 / 32.823

Jakob Flindt-Larsen

Indehaver

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.