Tagensvej 113B, ST. TV.
2200 København N
Kontantpris
kr. 3.095.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 6.709

Tagensvej 113B, ST. TV.
2200 København N

Ejerlejlighed , 78m2

Projekt fra 2019! Sjældent udbudt bolig med egen have!

Del bolig
Følg bolig

Lejligheden: Består af 80 m2 fordelt på 3 gode værelser. Du bydes velkommen i en stor entre med rigeligt plads til både overtøj og møblering, der leder dig videre til boligens yderligere rum. Fra stuen har du direkte adgang til den store vestvendte have, og udsigten til haven fås også fra et af boligen to soveværelser. Fra entréen har du ligeledes adgang det fantastiske badeværelse, som fremstår lyst og rummeligt med separat bruseniche, væghængt toilet og gulvvarme. Gennemgående for lejligheden er det gode materialevalg og her medfølger alle nye hårde hvidevarer fra Bosch. Fra boligens store spisekøkken er der kig ud til det hyggelige gårdmiljø. Gulvet er et lyst trægulv og alle vægge og lofter er spartlet samt beklædt med filt.
Område:Vi befinder os tæt på Nørrebrohallen og byparken Superkilen, Nørrebro Bycenter og Nørrebrogadens stemningsfyldte handelsmiljø, hvor bydelens livlige atmosfære virkelig kommer til udtryk. Nørrebro har det hele, selv transportmuligheder med bus, tog og den kommende metro, der alt sammen ligger inden for gåafstand. Til de cyklende er vi blot få tråd fra den grønne Nørrebroroute, som hyggeligt og hurtigt forbinder Nørrebro med resten af København. Her skal I ikke indgå kompromisser.
BaNanna Park befinder sig også et tæt på lejligheden og inviterer til hygge og afslapning hele året rundt. Inden for få hundrede meter findes diverse indkøbsmuligheder såsom Netto, Irma og Føtex. Ligeledes byder Nørrebros mange madsteder på uendelige muligheder, hvis man vil spise ude. Den centrale placering byder på let adgang til indre by, som kun tager 10 minutter på cykel Den kommende metro-ring vil medvirke til endnu hurtigere adgang til forskellige områder af København. Den nærmeste station vil være til at nå på gå minutters gang.
Ejendommen: God og gedigen rød murstensejendom fra 1984 med et tilhørende helt fantastisk gårdmiljø, hvor venner og naboer kan samles til lej og hygge. Super velfungerende ejerforening.
Lejligheden har brugsret til eget depotrum. Til boligen er der direkte adgang til egen have.
Der findes 5 nye boliger i projektet fra 80m2 - 94m2 (hvor 2 nu er solgt), så hvis du skal være en af de heldige, så skynd dig at tage kontakt til os

Velkommen til Tagensvej 113!


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3538 1450 for en GRATIS og UFORPLIGTENDE salgsvurdering eller mail hertil: oesterbro@paulun.dk

Like din lokale Paulun på www.facebook.com/paulun.Oesterbro og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Tagensvej 113B, ST. TV., 2200 København N.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer 118KK-L2928
Byggeår 1984
Energimærke C
Rum 3
Boligareal 78 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 155.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 12.475 / 11.035

Martin Elsrud

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.