Hamletsgade 4, 1. 146.
2200 København N
Kontantpris
kr. 2.895.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.730

Hamletsgade 4, 1. 146.
2200 København N

Ejerlejlighed , 71m2

Velindrettet lejlighed med stor altan på Nørrebro

Del bolig
Følg bolig

Søger I en velindrettet bolig med en stor altan? Så skal I vende blikket mod denne lejlighed på Nørrebro. Her kan I glæde jer til en god planløsning, som sikrer jer både privatliv og kvalitetstid med hinanden. Læg dertil en skøn nærhed til alle hverdagens gøremål og grønne områder, og resultatet bliver en dejlig base for jeres nye tilværelse. Velkommen til Hamletsgade 4.

Indenfor udfolder boligen sig via en god planløsning, som udnytter hver og én kvadratmeter optimalt. Trumfkortet er den indbydende stue med store glaspartier, som både sikrer et pænt lysindfald og giver udgang til altanen. I stuen kan I både indrette en hyggelig spiseplads og placere en komfortabel sofagruppe.

Køkkenet er udstyret med fin opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Videre finder I to værelser med mange muligheder, hvad end I ønsker børneværelser, kontor eller hobbyrum. Endelig er der et badeværelse med bruser.

Udenfor kan I se frem til en stor altan, hvor ekstra hygge kan tilføjes i form af et cafésæt og krukker med farverige blomster. Her er det helt oplagt at nyde frokosten under åben himmel. Som prikken over i'et er der et dejligt fællesareal med bordbænkesæt, som bliver det naturlige omdrejningspunkt i sommerhalvåret.

Beliggenheden er pragtfuld med kort gåafstand til Nørrebrogade med lækre spisesteder, spændende butikker og dagligvareindkøb. Der er heller ikke langt til det stemningsfulde Stefansgadekvarter og Jægersborggade, mens Nørrebroparken, BaNannaparken og Fælledparken sætter tempoet ned med afslapning og hyggelige gåture. Afslutningsvis får I gåafstand til S-tog, metro og bus, mens Indre By er en kort cykeltur væk.

Kom og oplev boligen.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3538 1450 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: oesterbro@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunoesterbro og se vores nye boliger og projekter før alle andre..

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Hamletsgade 4, 1. 146., 2200 København N.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer OE-MM151
Byggeår 1975
Energimærke B
Rum 2
Boligareal 71 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 145.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 12.436 / 10.795

Mikkel Maibom Nielsen

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.