Blegdamsvej 32, 2. tv.
2200 København N
Kontantpris
kr. 5.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.414

Blegdamsvej 32, 2. tv.
2200 København N

Ejerlejlighed , 78m2

Eksklusiv lejlighed ved Sankt Hans Torv

Del bolig
Følg bolig

I Blegdams-Komplexet, også kaldet Fredens Gaard, får I nu nøglerne til en af de eksklusive lejligheder, hvor æstetik og funktionalitet går op i en højere enhed med fokus på gedigne materialer og lækre løsninger. Beliggenheden er, ligesom boligen, i absolut særklasse placeret midt i mellem Østerbro og Nørrebro.

Da stregerne til Fredens Gaard blev sat, var det med fokus på at skabe hjem med store, lyse rum, med højt til loftet, hvilket ikke just er nemt at gøre så centralt i byen, hvor ejendommene ellers ligger tæt. Men de store vinduespartier, som flere steder strækker sig fra gulv til loft, sørger for et fantastisk lysindfald i hjemmet. Dette kommer især til udtryk i det åbne rumforløb, der forener køkkenet placeret i den ene ende med stuen, som ligger i modsatte ende. Køkkenet er indrettet med hvide, grebsfrie fronter, som gemmer hårde hvidevarerne væk og skaber rene linjer.

På det flotte badeværelse er der sandfarvede fliser på væggen i den separate bruseniche afskærmet af glas og med regnbruser. Dertil kommer to rummelige værelser, hvoraf det ene har udgang til altanen, ligesom alrummet har.

Altanen er bred og overdækket, så I kan sidde ude i det meste vejr og nyde solen og udsigten til det rige gårdmiljø, som tydeligvis bliver passet og plejet. Som noget helt særligt er der på toppen af ejendommen to store fælles tagterrasser, hvor I sammen med gode venner kan nyde de lune sommeraftener med kølige bobler i glasset og udsigt over byen.

Skt. Hans Torv, Trianglen og Nordre Frihavnsgade ligger alle i gåafstand fra lejligheden, hvor I nærmest ikke kan kaste en sten uden at ramme en af de mange fine restauranter, trendy kaffebarer og hyggelige caféer. Gå på opdagelse i de små butikker og specialforretninger, ligesom her er grønne områder tæt ved med Fælledparken og Søerne. Endelig skal det nævnes, at der er kun omtrent en kilometer til metroen.

Velkommen indenfor!

Book en fremvisning i dag.

Se hvornår vi har åbent hus
Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Blegdamsvej 32, 2. tv., 2200 København N.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer OE-ME064
Byggeår 1920
Energimærke B
Rum 3
Boligareal 78 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 300.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 24.392 / 21.519

Se hvornår vi har planlagt åbent Hus på:
Blegdamsvej 32, 2. tv., 2200 København N.

Tilmeld åbent hus

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores fremvisning.
Mvh.
Paulun

Tilbage til kalender

Martin Elsrud

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.