Blegdamsvej 30B, 3. TV.
2200 København N
Kontantpris
kr. 5.295.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.960

Blegdamsvej 30B, 3. TV.
2200 København N

Ejerlejlighed , 99m2

Moderne gårdhuse og luksuslejligheder på Nørrebro - Åbent hus holdes på adressen

Følg bolig
Del bolig

Åbent hus foregår på adressen

Eksklusive gårdhuse med masser af muligheder for at komme udenfor
Der er tænkt over det gode byliv, da stregerne til boligerne i Fredens Gaard blev sat. Boligerne er indrettet med store lyse rum. Gennemtænkt. Så enkelt kan det siges. De helt nybyggede lejligheder i det traditionsrige kvarter ved Søerne i København har høstet alle fordelene af at være en del af et helt nyopført boligprojekt. Her er fordelingen af værelser og rummelighed omkring badeværelse og køkken udformet, så hver en kvadratmeter udnyttes optimalt. I de to- og treværelses lejligheder er der skabt plads til åbent køkken med større spiseplads og direkte forbindelse til stue, masser af indbygget skabsplads, rummelige badeværelser og master bedroom med eget walk-in closet.

Fra det vibrerende Nørrebro til det eksklusive Østerbro
Boligerne i Fredens Gaard er placeret midt imellem to af Københavns mest attraktive bykvarterer. To minutters gang i den ene retning vil føre direkte til Skt Hans Torv - et af de mest vibrerende og hippe cafe' og restaurantområder på det Indre Nørrebro. Her ligger den legendariske biograf, Empire Bio, i Guldbergsgade, og de små gader omkring myldrer af liv og specialbutikker. På Skt Hans Torv kan man nyde en brunch i solen i selskab med en skønsom blanding af intellektuelle bohemer, kreative studerende og børnefamilier. Går man i den modsatte retning fra boligen i Fredensgård, kan man på under 10 minutter nå det fashionable område omkring Trianglen og Nordre Frihavnsgade på Østerbro. Her ligger finere spisesteder og butikker med kvalitetsvarer langs Østerbrogade, der forbinder bydelen med Hellerup. Østerbro er populær blandt børnefamilier og kendt for sine gode skoler, daginstitutioner og stille nætter.

Ejendommen forventes klar til indflytning 1. november 2020.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Sagsnummer OE-ME012
Byggeår 2020
Energimærke A2015
Rum 3
Boligareal 99 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 265.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 21.402 / 18.939

Martin Elsrud

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.