Blegdamsvej 30A, st.
2200 København N
Kontantpris
kr. 5.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.234

Blegdamsvej 30A, st.
2200 København N

Ejerlejlighed , 89m2

Nybyg og kvalitet i eftertragtet kvarter!

Del bolig
Følg bolig

Med få skridt fra Skt. Hans Torv, Søerne og Fælledparken kombinerer denne lækre lejlighed på Nørrebro en attraktiv beliggenhed med en moderne indretning, der henvender sig til singlen såvel som parret. Boligen fremstår lys og luftig med en solrig altan samt suveræne fællesfaciliteter i form af et stort gårdmiljø og to tagterrasser.

Beliggenheden er i top med nogle af Nørrebros mest spændende tilbud lige for jeres fødder. Det summer af liv på Skt. Hans Torv, der ligger for enden af vejen, mens de tilstødende gader tilbyder et overflødighedshorn af nichebutikker, caféer, spisesteder og meget mere. Med Søerne og Fælledparken ganske tæt på er de grønne omgivelser sikret.

Ejendommen blev færdigbygget i 2020, så der er således stadig garanti på byggeriet samt ét og fem års gennemgang. Ejerforeningen er velfungerende og social, og udenfor er der et stort, lækkert gårdmiljø med plads til legende børn og arrangementer. Der er endvidere et fælleslokale, to store fælles tagterrasser samt ikke mindst mulighed for at tilkøbe en P-plads i kælderen, hvor der er elevator. Til lejligheden hører et ekstra stort og opvarmet kælderrum.

Lejligheden udfolder sig i en høj stueetage uden indkig, og den er udført med kvalitetsmaterialer og egetræsgulve med gulvvarme overalt. Boligen fremstår med en lys og åben planløsning, hvor soveværelset har fransk altan mod gården, mens stuen har udgang til altanen. Det hvide, stilrene HTH-køkken er udstyret med veludvalgte hårde hvidevarer fra Miele. Badeværelset er moderne med væghængt toilet, bruseniche og plads til en vaskemaskine.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller for nærmere information allerede i dag.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 31534654 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: ep@paulun.dk

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Blegdamsvej 30A, st., 2200 København N.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer TA-EP161
Byggeår 2018
Energimærke A2015
Rum 4
Boligareal 89 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 275.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 23.569 / 20.464

Emil Pedersen

Daglig leder

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.