Sundkaj 43, 2. th.
2150 Nordhavn
Kontantpris
kr. 4.295.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.304

Sundkaj 43, 2. th.
2150 Nordhavn

Ejerlejlighed , 78m2

Åbent hus, tilmelding nødvendig
Søndag. 17/1 kl. 12:00-12:20

Sublim delevenlig lejlighed med stor tagterrasse i hjertet af Nordhavn!

Del bolig
Følg bolig

Nu kan livet få optimale betingelser, såfremt denne eksklusive ejerlejlighed med den attraktive beliggenhed på Nordhavnen drager jer. Lejligheden byder på et eksklusivt interiør, og med to værelser i hver sin ende er den særdeles ideel som delebolig. Her kan unge studerende få en perfekt start på voksenlivet, mens uddannelsen former deres fremtid. Forældrekøb er dermed også en oplagt mulighed.

I Københavns opblomstrende bydel får I det bedste fra byen og havnemiljøet. På fem minutter kan I fordybe jer i en blockbuster i Big Bio Nordhavn, ligesom overdådige måltider på de mange restauranter vækker appetitten. Dagligvareindkøb får I ligeledes let ordnet. Indre by nås på ingen tid, da Orientkaj Metro kun ligger få minutters gang fra lejligheden. Mange flere muligheder spirer desuden frem fra alle sider, og når det igangværende byggeri står færdigt inden længe, kan I tilmed begå jer som vandhunde i havnebassinet, eller bare nyde udsigten til vandet omkring Kronløbsøen.

Foruden to forskudte værelser har I som beboere glæde af et nydeligt badeværelse og et centralt køkken-alrum. Forestil jer en hverdag i det smukke Designa-køkken, hvor herlige hvidevarer heriblandt en induktionskogeplade hjælper jer med effektivt at tilberede aftensmaden. Efterfølgende kan I tage plads på den snedkerede slagbænk, der udgør spisepladsen i køkkenet, og nyde resultatet. Ligeledes er bordbænkesættet en hyggelig krog, hvor gæster med fordel kan blive budt på gløgg og lune æbleskiver. Samtidigt har I mulighed for at opbevare jeres ting i bænken, ligesom ekstra skabe og sokkelskuffer er til jeres rådighed i værelserne og entréen.

En af jer kan hertil glæde sig over den direkte adgang til en vestvendt altan, hvor solens stråler varmer ansigtet fra middagstid til aften. Det andet værelse har til gengæld gavn af morgensolen og udsigten over den hyggelige gårdhave fra en fransk altan. Begge parter kan imidlertid nyde sol og havudsigt på den store, fælles tagterrasse. Der er selvfølgelig elevator og der er let adgang til den store oplyste cykelkælder fra gården.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3538 1450 eller mail hertil:

Like din lokale PAULUN på og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Se hvornår vi har fremvisning med tilmelding
Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Sundkaj 43, 2. th., 2150 Nordhavn.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer OE-NG100
Byggeår 2017
Energimærke A2020
Rum 3
Boligareal 78 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 215.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 16.816 / 15.102

Se hvornår vi har planlagt åbent Hus på:
Sundkaj 43, 2. th., 2150 Nordhavn.
Tilmelding nødvendig!

Tilmeld fremvisning

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores fremvisning.
Mvh.
Paulun

Tilbage til kalender

Mikkel Maibom Nielsen

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.