Fortkaj 22, 1. TV.
2150 Nordhavn
Kontantpris
kr. 5.395.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.157

Fortkaj 22, 1. TV.
2150 Nordhavn

Ejerlejlighed , 94m2

Eksklusiv udsigtslejlighed i Nordhavnen

Følg bolig
Del bolig

Med sin placering direkte ved kajkanten er ?Kronløbshuset? en helt unik mulighed for at bo i rolige omgivelser med udsigt til Øresund med indsejling til Langelinie og med Østerbros skønne by- og caféliv lige om hjørnet. Det er netop her, du finder denne treværelses hjørnelejlighed med køkken-alrum, master bedroom, en solrig altan og et væld af eksklusive detaljer.

Du træder over dørtærsklen til en praktisk entré med garderobeopbevaring. Herfra bevæger man sig videre ind i køkken-alrummet, hvor køkkenet fra Designa har flere raffinerede opgraderinger, såsom en Corian-bordplade og den uundværlige Quooker. Her er masser af luft omkring spisesektionen, hvor der er også er mulighed for at etablere en køkkenø. I åben forbindelse ligger stuen, som er perfekt dimensioneret til både at have et hyggehjørne og en TV-væg, og panoramavinduerne trækker lyset ind og giver en optisk illusion af, at rummet fortsætter ud i vandet. Herfra er der udgang til altanen, der foruden morgen- og aftensol har en fabelagtig udsigt til Øresund. Videre er et master bedroom, hvor snedkerfirmaet Raaschou har designet og bygget garderobeskabe samt en indbygningsseng med opbevaring, og her er tilmed plads til en kontorafdeling. Badeværelset har som køkkenet en Corian-bordplade, som er integreret med håndvasken, og der er igen tænkt på at optimere skabspladsen med opbevaringsmuligheder over vaskesøjlen. Der er desuden BWT-filter på vandet, hvilket i særdeleshed er en fornøjelse i badeværelset. Lejlighedens sidste værelse er ideelt som både børneværelse, gæsteværelse eller kontor.

Foruden din private altan har du brugsret til intet mindre end tre fælles tagterrasser samt et godt, stort kælderrum. Der etableres en 25 meter bred kanal foran lejligheden som er færdig i 2023.

Postnummeret 2150 føles allerede som en lille landsby med spisesteder og indkøbsmuligheder, samtidig med at du har 250 meter til metrostation Nordhavn og gåafstand til alle Østerbros herligheder.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3538 1450 eller mail hertil: oesterbro@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunoesterbro og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Fortkaj 22, 1. TV., 2150 Nordhavn.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer OE-MJ084
Byggeår 2015
Energimærke A2015
Rum 3
Boligareal 94 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 270.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 21.786 / 19.278

Martin Elsrud

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.