Vordingborggade 37, st. tv.
2100 København Ø
Kontantpris
kr. 5.295.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.463

Vordingborggade 37, st. tv.
2100 København Ø

Ejerlejlighed , 103m2

Lys 4Ver med smukke detaljer og højloftede rum

Del bolig
Følg bolig

Find jer godt til rette midt på Østerbro, hvor denne indbydende lejlighed venter jer. I får fornøjelsen af en lys, fireværelses bolig med smukke, originale detaljer, mens I kan nyde udelivet i den hyggelige gårdhave. Ydermere vil I elske den centrale beliggenhed, hvor alt, hvad hjertet begærer, ligger lige udenfor hoveddøren.

Med bopæl her befinder I jer centralt på Østerbro i kort afstand fra strand, S-togsstation og alle byens øvrige tilbud. Alverdens indkøbsmuligheder, spisesteder og kulturelle aktiviteter venter jer lige om hjørnet, og få skridt fra adressen ligger Nordhavn Station. I tilgår således også nemt det maritime miljø på Nordhavn foruden Svanemøllestranden, der frister på varme sommerdage. Ydermere kan I trække jer tilbage fra storbylivet i Fælledparkens grønne omgivelser.

I finder jeres nye hjem på Vordingborggade 37, hvor den breder sig i stueetagen i en smuk, velholdt ejendom fra 1915. I lejligheden bydes I velkommen af højloftede, lyse rum med elegante paneler, stukrosetter i lofterne og fløjdøre, der bidrager umådeligt til den behagelige atmosfære.

To stuer en suite repræsenterer boligens primære opholdsmiljøer, hvor der er rigelig plads til samvær og selskabelige stunder. Bemærk de nydelige fyrretræsgulve og det dekorative loft i den ene stue, som får selskab af dejlige lysindfald.

Køkkenet befinder sig særskilt, og her fremstår det pænt og funktionelt, og dertil får I fine forhold på badeværelset, hvor pladsen er veludnyttet. Lejligheden råder endvidere over to regulære og indretningsvenlige værelser.

Er vejret solrigt og lunt, står gårdhaven til rådighed med perfekte rammer for grillarrangementer og leg.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Vordingborggade 37, st. tv., 2100 København Ø.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer OE-CA146
Byggeår 1915
Energimærke C
Rum 4
Boligareal 103 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 265.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 30.278 / 24.370

Christoffer Neergaard Andersen

Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.