Viborggade 69, 1. tv.
2100 København Ø
Kontantpris
kr. 7.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.695

Viborggade 69, 1. tv.
2100 København Ø

Ejerlejlighed , 110m2

Unik 4 værelses lejlighed i hjertet af Østerbro!

Del bolig
Følg bolig

På Indre Østerbro finder I denne lyse, stilrene og rummelige lejlighed, der brillerer med hele fem franske altaner og en østvendt altan. Lejligheden ligger i et nydeligt byggeri fra 2009, og I kan tage elevatoren op til første sal, hvor den indbydende bolig befinder sig. Beliggenheden er perfekt til jer, der elsker Østerbros stemningsfyldte liv og gerne vil være tæt på det hele.

Viborggade munder ud i Bopa Plads, hvor cafélivet blomstrer under de grønne trækroner. Nordhavn Station er blot 500 meter væk, og gode indkøbsmuligheder, skole og pasningstilbud er endnu tættere på. Fælledparken, Søerne og Svanemøllen Strandpark sætter tempoet ned i hverdagen, og der skal ikke mere end en cykel til for at komme til Indre By.

Boligens signatur er de store vinduespartier i opholdsrummet og alle værelser, der kan skydes til side, så grænsen mellem inde og ude smelter sammen på fineste vis. Det bidrager til en lys og let atmosfære i hele boligen, hvilket harmonerer perfekt med den lækre, lyse indretning.

I får et skønt opholdsrum, der består af et køkken i åben forbindelse med stuen, så I nemt kan være sammen på tværs af aktiviteter. Køkkenet er indrettet i en moderne stil med hvide, grebsfrie elementer, og de samme skabselementer er videreført til badeværelset, der byder på en glasafskærmet bruseniche, et vindue til udluftning og mulighed for at tilslutte en vaskesøjle.

Derudover indeholder lejligheden et gæstetoilet samt tre gode soveværelser, hvoraf det ene har udgang til den østvendte altan.

Til boligen hører brugsretten til et skønt gårdmiljø med legefaciliteter, hyggekroge og cykelparkering.

Ring for en fremvisning.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Viborggade 69, 1. tv., 2100 København Ø.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer OE-MM132
Byggeår 2009
Energimærke C
Rum 4
Boligareal 110 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 400.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 34.042 / 29.554

Mikkel Maibom Nielsen

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.