Vennemindevej 51, 2. TV.
2100 København Ø
Kontantpris
kr. 3.895.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.518

Vennemindevej 51, 2. TV.
2100 København Ø

Ejerlejlighed , 86m2

Flot lejlighed med fremragende beliggenhed & kommende altan

Følg bolig
Del bolig

På Østerbro finder I denne nydelige og velholdte lejlighed, der kan bryste sig af en fabelagtig beliggenhed tæt på områdets mange muligheder samt en særdeles veldisponeret planløsning i form af gode værelser og behagelige opholdsrum. En altan bliver snart tilføjet - den er allerede betalt!
I bosætter jer yderst fordelagtigt i byen, og fra adressen kan I forvente korte afstande til alt, hvad I har brug for. I gåafstand møder I således både Fælledparken, Svanemøllen Strand og offentlig transport ved den nye metrolinje og gode S-togsforbindelser. Ligeledes byder lokalområdet på et væld af specialbutikker, hyggelige caféer og velrenommerede spisesteder. Det er også værd at bemærke, at motorvejsnettet er let tilgængeligt. Boligen placerer sig på anden sal i en charmerende rødstensejendom fra 1926, og som I træder inden døre, mødes I straks af den fornemme æstetik, der ses i hele hjemmet. Det drejer sig eksempelvis om stuklofterne, rosetterne og de flotte, originale plankegulve - de er slebet og behandlet for nyligt. Det stilfulde udtryk er yderligere underbygget af flere markante forbedringer og istandsættelser, der er foretaget de seneste år. I 2017 er der tilføjet forsatsruder, og i 2018 er et nyt køkkenet inklusiv hvidevarer og gulv blevet installeret. Faldstammerne i hele ejendommen blev udskiftet i 2020.
Jeres kommende hjem indledes af en entré, der tillige fungerer som fordelingsgang. Herfra tilgås de to værelser, hvoraf den ene er udstyret med en stemningsskabende brændeovn, og videre har I en lys stue, der nemt arrangeres med både sofagruppe og spisebord. Det er også her, den kommende altan bliver opsat. Køkkenet fremstår elegant med hvide, enkle fronter, og badeværelset ligeså med marmorklinker og separat brus. Til lejligheden knytter sig et loftsrum til opbevaring, og gårdhaven, der er velegnet til frokost under åben himmel, blev renoveret i 2016.
Kontakt os for en fremvisning.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 35381450 eller mail hertil: Oesterbro@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunØsterbro og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Vennemindevej 51, 2. TV., 2100 København Ø.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer OE-MJ054
Byggeår 1926
Energimærke D
Rum 3
Boligareal 86 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 195.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 15.743 / 13.929

Morten Johansen

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.