Strandboulevarden 114, 5. TH.
2100 København Ø
Kontantpris
kr. 6.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.721

Strandboulevarden 114, 5. TH.
2100 København Ø

Ejerlejlighed , 150m2

Lækker 5 værelses penthouse som bare skal ses!

Følg bolig
Del bolig

Moderne komfort og nostalgiske detaljer skaber tilsammen en indbydende, æstetisk oplevelse i denne rummelige lejlighed midt på Østerbro.
~
Boligen har i perioden 2017-2020 gennemgået flere istandsættelser med blandt andet nyt badeværelse og inddragelse samt renovering af et tidligere loftrum i 2019. Det betyder, at her nu er tre værelser foruden to stuer en suite og et stort køkken. Øvrige forbedringer, der også bør fremhæves, er Velux-vinduerne i hele lejligheden fra 2015, og plankegulve i gangen og det ene soveværelse fra 2016. Senere i 2019 har man afhøvlet plankegulve for at fremhæve et ensartet udtryk. Slutteligt har alle værelser fået en tur med malerpenslen i 2019-2020. Den hyggelige lejlighed, der er placeret øverst i ejendommen med en flot udsigt over byen, står derfor skarpt, mens velplacerede ovenlysvinduer sørger for, at dagslyset kan strømme ind. Charmerende detaljer som synlige bjælker og sprossedøre bidrager til boligstilen, som folder sig ud rum for rum. Det store køkken har masser af skabsplads og efterlader desuden rum til et spisebord. Man har ikke udskiftet elementerne i forbindelse med renoveringen, da man arbejder på muligheden for at etablere en tagterrasse med udgang fra køkkenet. De to stuer giver anledning til at etablere en spisesektion og en dagligstue. Værelserne er placeret, så der er mulighed for en separat forældreafdeling, eller måske I har mere behov for et hjemmekontor eller et gæsteværelse. Badeværelset sætter prikken over i?et med en luksuriøs regnbruser.
~
I den lukkede, fælles gårdhave har man formået at skabe en grøn oase midt i storbyen. Med adresse på Strandboulevarden kommer I til at bo tæt på to metrostationer, S-tog og bus, ligesom I har skole, daginstitution og et varieret udvalg af dagligvarebutikker i nærheden. Beliggenheden placerer jer også i kort afstand fra Bopa Plads, Fælledparken, Søerne, Svanemølle Strandpark og en bred palet af caféer, take-away og fristende specialbutikker.
~
Kontakt os for en fremvisning.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3538 1450 eller mail hertil: Oesterbro@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunØsterbro og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Strandboulevarden 114, 5. TH., 2100 København Ø.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer OE-MJ051
Byggeår 1906
Energimærke D
Rum 6
Boligareal 150 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 350.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 28.160 / 24.919

Mikkel Maibom Nielsen

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.