Stockholmsgade 59, 2. TH.
2100 København Ø
Kontantpris
kr. 8.295.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.621

Stockholmsgade 59, 2. TH.
2100 København Ø

Ejerlejlighed , 120m2

Eksklusiv lejlighed uden bopælspligt

Følg bolig
Del bolig

Lige ved Oslo Plads og Østerport Metrostation finder I denne eksklusive og fremragende lejlighed med elevator, der præsenterer sig med en yderst attraktiv beliggenhed og et indre, der allerede fra første øjekast signalerer kvalitet og æstetisk overskud. Velkommen.

Adressen hedder Stockholmsgade 59 og placerer jer midt i hovedstadens umådeligt mulighedsrige miljø. Ejendommen er blevet totalrenoveret i 2018 og som tidligere husede Østerborgerdyd skole. I gåafstand fra hoveddøren finder I nogle af landets mest anerkendte kulturinstitutioner, og samtidig er flere af byens grønne åndehuller tæt ved. Området er spækket med velrenommerede spisesteder og interessante specialbutikker, mens I naturligvis også nemt tilgår de mest almindelige gøremål, I får brug for i hverdagen.

Lejligheden ligger på anden sal i en charmerende ejendom fra 1884, der toner frem i bybilledet med en behørigt udsmykket rødstensfacade. Som I træder inden døre fortsættes den klassiske æstetik, men samtidig er det tydeligt, at det bestemt ikke skorter på de moderne fornødenheder. I boligens opholdsrum, der indeholder både stue og køkken i ét, strømmer et rigt lysindfald gennem de sydvendte sprossevinduer, og i kombination med køkkenets enkle design og gulvets varme glød skabes en imponerende atmosfære.

Videre består jeres kommende hjem af to regulære værelser, der kan indrettes præcis efter jeres behov, samt et elegant badeværelse, der er udstyret med brus og vaskefaciliteter. Ved entréen er der etableret integrerede skabe.

Via de loftshøje døre i stuen føres I ud på den solrige terrasse, hvorfra I kan nyde udsigten til grønne træer og rekreative arealer. I kraft af altanens størrelse er det en smal sag at arrangere et passende møblement. Der er også tilhørende fælles tagterrase samt eget kælderrum og cykelparkering.

Kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Bestil live virtuel fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt,
så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Stockholmsgade 59, 2. TH., 2100 København Ø.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer OE-OH014
Byggeår 1884 / 1974
Energimærke A2010
Rum 2
Boligareal 120 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 415.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 33.454 / 29.606

Oliver Silberg Hansen

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.