Silkeborggade 45, st. tv.
2100 København Ø
Kontantpris
kr. 3.795.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.952

Silkeborggade 45, st. tv.
2100 København Ø

Ejerlejlighed , 69m2

Flot istandsat 2V'er ved Bopa Plads!

Del bolig
Følg bolig

Tæt ved Bopa Plads i Jyllandskvarteret på Østerbro ligger denne flotte lejlighed og er klar til nye ejere. Den gode, delevenlige planløsning med adgang til alle de øvrige rum fra entréen fordeler sig over en stor stue, et rummeligt værelse, et pænt køkken og et badeværelse med separat brus. Til ejendommen hører ydermere et skønt, fælles gårdmiljø. Velkommen til.

I bosætter jer yderst attraktivt på Østerbro med alle hverdagens nødvendigheder og mere til lige ved hånden. Få minutters gang herfra ligger den hyggelige Bopa Plads med et hav af caféer og lækre spisesteder. Derudover er der også masser af indkøbsmuligheder og specialforretninger i gåafstand, mens I kan hoppe på både S-toget og metroen fra Nordhavns Station cirka 600 meter væk. Nordhavns rekreative miljø byder desuden på havnebad, butikker og mulighed for at sejle kajak.

Lejligheden befinder sig i en klassisk rødstensejendom fra 1916, hvor I bliver en del af en sund og veldrevet ejerforening. Bagved ejendommen udfolder det skønne gårdmiljø sig med smuk beplantning om den grønne plæne og cykelparkering.

Inden døre møder I en charmerende atmosfære, som understreges af de mange originale detaljer, der forener sig flot med de moderne elementer. I den dejlige stue med stukloft og plankegulve er der både plads til en hyggelig sofakrog og en spiseafdeling. Ved siden af finder I soveværelset, der er tilsvarende rummeligt, så både dobbeltsengen og klædeskabet nemt kan stå her. Køkkenet af nyere dato tilbyder fine rammer til madlavningen og er pænt opført med grå fyldningsfronter og et gaskomfur. Til slut venter jer et veludnyttet badeværelse, som ligeledes er nyere og kan bryste sig af en separat bruseniche.

Har I fået lyst til at bo her? Så kontakt os for en fremvisning allerede i dag.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Silkeborggade 45, st. tv., 2100 København Ø.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer OE-MM145
Byggeår 1916
Energimærke C
Rum 2
Boligareal 69 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 190.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 16.194 / 14.057

Mikkel Maibom Nielsen

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.