Rosenvængets Hovedvej 28, 2. TV.
2100 København Ø
Kontantpris
kr. 4.275.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.164

Rosenvængets Hovedvej 28, 2. TV.
2100 København Ø

Ejerlejlighed , 90m2

Fantastisk lejlighed omgivet af grønne arealer på en af Østerbroes bedste veje!

Følg bolig
Del bolig

Er du også forelsket i Københavns hyggelige ?
Så se nærmere på denne skønne lejlighed på Indre Østerbro. Her får du lyse og indbydende rammer om hverdagen, og så bosætter du dig lige i smørhullet mellem Østerbrogade, Bopa Plads, Nordre Frihavnsgade og Århusgade. Mere centralt bliver det ikke.

Lejligheden er placeret på anden sal i en velholdt ejendom, der siden 1938 har prydet byen med sin imponerende funkisakitektur. Foruden en veldrevet ejerforening kan ejendommen også bryste sig af både vaskekælder, cykelparkering og private kælderrum, og så får du tilmed brugsretten til en parklignende gårdhave - der tilføjer en ekstra dimension til lejligheden i sommerhalvåret.

Lejlighedens planløsning er præget af datidens funktionelle byggestil, der medfører minimal spildplads og mange lyse rum. Faktisk er lysindfaldet særligt kendetegnende for netop denne bolig, og du kan allerede nu godt se frem til at lukke solen helt ind i indretningen i den rummelige stue. Her er der tillige afhøvlede plankegulve, og en dør leder ud til den skønne altan, hvor morgenkaffen kan nydes med udsigt til solopgangen. Det funktionelt indrettede Kvik-køkken er placeret på modsatte side af entréen, hvor det præsenterer sig med hvide skabslåger og en bordplade i terrazzolook. Det er også på denne side, at du finder det moderniserede badeværelse fra 2019, mens boligen fuldendes af to regulære værelser. Bemærk desuden, at der er kommet nye faldstammer til i 2018.

Ejendommen ligger i det attraktive Rosenvænget, der anses for at være Danmarks ældste villakvarter. Området emmer således af historie, og den særlige atmosfære er til fulde bevaret uden at gå på kompromis med nærheden til storbyens pulserende liv. I nærheden finder du nemlig både Kastellet, Langelinie og Fælledparken, og så er du blot en spadseretur fra Østerbrogades mange spændende butikker og spisesteder.

Velkommen til!


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til Paulun på telefon 3538 1450 for en gratis og uforpligtigende salgsvurdering eller mail hertil: Oesterbro@Paulun.dk

Like din lokale Paulun på www.facebook.com/PaulunØsterbro og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Rosenvængets Hovedvej 28, 2. TV., 2100 København Ø.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer OE-MJ064
Byggeår 1938
Energimærke D
Rum 3
Boligareal 90 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 215.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 17.273 / 15.284

Morten Johansen

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.