Pakhusvej 8, 1. TV.
2100 København Ø
Kontantpris
kr. 5.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 6.226

Pakhusvej 8, 1. TV.
2100 København Ø

Ejerlejlighed , 130m2

Åbent hus, tilmelding nødvendig
Torsdag. 05/8 kl. 17:00-17:20

Lækker fireværelses med altan og elevator på Østerbro

Del bolig
Følg bolig

Tæt på Kastellet og Langelinie, lige ud til vandet, er denne flotte fireværelses lejlighed nu klar til nye ejere. Den gode planløsning byder på tre værelser, et badeværelse samt et dejligt opholdsmiljø. Oven i hatten får I et pragtfuldt lys i boligen samt et fantastisk udsyn over Københavns tage. Velkommen til.

Lejligheden befinder sig i en god og sund ejerforening på første sal i en ejendom fra 2007. Der hører desuden en parkeringsplads med til boligen, og så får I også et privat kælderrum til opmagasinering. Udenfor er der et hyggeligt gårdmiljø med legeplads og grønne områder, så børnene kan lege trygt, mens grillen bliver klar på altanen. Yderligere får I adgang til en fælles tagterrasse, hvor de større sommer-sammenkomster kan afholdes under åben himmel.

Rundturen starter I det åbne opholdsmiljø og hjemmets samlingspunkt, der udgøres af køkken-alrum kombineret med stuen. Køkkenet har hvide, grebsfrie elementer og integrerede hvidevarer. Herlighederne toppes af en fin bordplade, mens køkkenøen på hjul bidrager med ekstra bordplads til madlavningen.

Alrum og stuemiljø fortsætter ubesværet hen over de nydelige gulve, og skaber plads til langbordet samt sofamøblement, så familiens aktiviteter kan foregå i samspil. Dernæst kommer de tre værelser, hvoraf to har indbyggede skabe og adgang til en østvendt altan, mens det tredje har gavn af en fransk altan. Badeværelset har en muret bruseniche og plads til at installere vaskesøjle. Hele lejligheden har gulvvarme og prydes af gulv-til-loft-vinduer mod øst, syd og vest, hvorfor I får glæde af en meget lys bolig med en vidunderlig udsigt.

I bosætter jer i et skønt område med få skridt til vandet. I kan ligeledes gå til både indkøb, daginstitution og skole, mens Østerport Station sammen med Kastellet og Østre Anlæg ligger under én kilometer fra matriklen.


Book en fremvisning i dag!

Se hvornår vi har fremvisning med tilmelding
Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Pakhusvej 8, 1. TV., 2100 København Ø.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer OE-ME059
Byggeår 2007
Energimærke B
Rum 4
Boligareal 130 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 300.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 25.228 / 21.894

Se hvornår vi har planlagt åbent Hus på:
Pakhusvej 8, 1. TV., 2100 København Ø.
Tilmelding nødvendig!

Tilmeld fremvisning

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores fremvisning.
Mvh.
Paulun

Tilbage til kalender

Mikkel Maibom Nielsen

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.