Pakhusvej 6, 2. TV.
2100 København Ø
SOLGT

Pakhusvej 6, 2. TV.
2100 København Ø

Ejerlejlighed , 114m2

Nyere kvalitetslejlighed med attraktiv adresse på Østerbro

Del bolig
Følg bolig

I et nyere byggeri fra 2007 på en af Østerbros bedste adresser har vi netop nu denne moderne lejlighed til salg, der blandt andet byder på privat parkeringsplads, fælles tagterrasse, elevator og jeres egen altan. Derudover er indretningen stilfuld og lækker med gennemtænkte kvalitetsløsninger såsom Quookeren fra 2019 i køkkenet. Velkommen til Pakhusvej 6.

Beliggenheden placerer jer tæt på Indre By, Nordhavn, S-tog og metro, så det er let at gøre brug af hovedstadens mange tilbud med offentlig transport eller på cyklen. I bor lige ved Langelinie samt lystbådehavnen, og så er I kort fra Kastellet og selvfølgelig en bred palet af spisesteder, takeaways og alverdens butikker.

I bliver også beriget med den skønneste udsigt, der er en blanding af moderne arkitektur, klassiske bygninger og grønne arealer. Der er foretaget nylige opdateringer i boligen med blandt andet dæmper til lyskontakter flere steder i 2019 samt ny vask og bruse- og håndvaskrarmatur i badeværelset samme år. Endelig i 2020 er der tilføjet en pyrolyseovn og induktionskogeplade.

Boligen har en lys atmosfære takket være de velplacerede vinduer, der lader dagslyset flugte gennem rummene og bidrager til, at lejligheden virker meget rummelig. Rumforløbet giver jer en indbydende entré og to værelser, hvoraf det ene, ligesom alrummet, har udgang til altanen, der vender mod gården og tilfører fine bonuskvadratmeter i de varme måneder. Opholdsrummet består af et lækkert HTH-køkken med ø, det glider sammen med alrummet til den anden side og stuen til den anden, hvilket giver et dejligt flow i hjemmet. Endelig er der badeværelset med plads til vaskefaciliteter. Boligen har desuden smukke, velholdte egeparketgulve.

I bliver en del af en god ejerforening og får eget kælderrum, mens også gården og den fælles tagterrasse er herlige aktiver, som I får stor glæde af i de varme måneder.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3538 1450 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: MM@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunOESTERBRO og se vores nye boliger og projekter før alle andre..

Sagsnummer OE-MM023
Byggeår 2007
Energimærke B
Rum 3
Boligareal 114 m 2