Ourøgade 27, 4. th.
2100 København Ø
Kontantpris
kr. 3.195.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.530

Ourøgade 27, 4. th.
2100 København Ø

Ejerlejlighed , 56m2

Rummelig 2V?er med to altaner og skøn placering

Del bolig
Følg bolig

På Ydre Østerbro kan du nu overtage denne herlige toværelseslejlighed, der har en fordelagtig grundplan, som gør den ideel til singlen såvel som til parret eller til deling. Du kan se frem til en veldrevet ejerforening, ligesom du vil elske beliggenheden nær alt til hverdag og fritid.

Flotte plankegulve og et slående lysindfald gennem de nye vinduer er dele af de forcer, hjemmet her har. Entréen giver adgang til alle rum, så de to store, reelle værelser kan benyttes til stue og soveværelse, eller der kan indrettes to soveværelser, hvis dét er behovet. En stor fordel er, at begge værelser har udgang til en altan, så der er rige chancer for at nyde en solstråle på forskellige tidspunkter af dagen. Det ene værelse har desuden integreret skabsplads.

Fortsæt ud i køkkenet, hvor elementerne har et klassisk udtryk og en god opbygning, som levner rum til en lille spisekrog. Endelig skal du se badeværelset, der har hvide fliser og et badekar.

Hvis du får brug for mere plads til at nyde udelivet, end du har på altanerne, kan du tage ophold i den fælles gård med bænke og varieret beplantning.

Hertil er der rige muligheder for at nyde friluftslivet i Fælledparken, der ligger en kort gåtur fra ejendommen. Springer du på cyklen, kan du tilmed snildt nå til Svanemøllestranden, ligesom Kildevældssøen er et hyggeligt tilflugtssted.

Du tilgodeses også, hvad angår praktiske faciliteter - eksempelvis kan du gå til metroen på fem minutter, bussen stopper lige i nærheden, og der er flere supermarkeder omkring dig. Søger du det pulserende byliv, kommer du til Indre Østerbro og Trianglen på mindre end ti minutters cykeltur.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 35381450 eller mail hertil: oesterbro@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunoesterbro og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Ourøgade 27, 4. th., 2100 København Ø.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer OE-MM115
Byggeår 1930
Energimærke C
Rum 2
Boligareal 56 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 160.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 13.475 / 11.693

Mikkel Maibom Nielsen

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.