Nyborggade 18, 4. th.
2100 København Ø
Kontantpris
kr. 2.695.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.144

Nyborggade 18, 4. th.
2100 København Ø

Ejerlejlighed , 50m2

Delevenlig lejlighed med Østre Gasværk som nabo

Del bolig
Følg bolig

Om du gerne vil bo alene, sammen med kæresten eller en god ven, så er denne lejlighed velegnet, ligesom den er oplagt som forældrekøb. Du kommer til at få Østre Gasværk som nabo, og så er der kort afstand til Østerbrogades mange tilbud, Fælledparken og Svanemøllen Strandpark med adressen på grænsen mellem Indre og Ydre Nørrebro.

Lejligheden ligger på fjerde sal i en klassisk københavnerejendom, og på bagsiden af bygningen er der et gårdmiljø. Her kan cyklen parkeres trygt og sikkert, og så er der tørresnore, så vasketøjet kan lufte udenfor.

Den gode placering højt i bygningen gør, at der er et godt lysindfald, ligesom du får et kig ud over hustage og trætoppe. Stuen og værelset ligger på hver sin side af fordelingsgangen, og det er stuen, som let kan inddrages som et ekstra værelse, hvis lejligheden skal deles.

For enden af fordelingsgangen ligger badeværelset, som har et karakteristisk udtryk med de grove, sandfarvede klinker, som både er på gulv, væggen med bruseafsnit og rundt om håndvasken. Dertil byder lejligheden på et pænt køkken med gaskomfur og plads til et mindre spisebord, hvor dagens hurtige måltider kan indtages.

Nyborggade ligger som en sidegade til den stemningsfulde Østerbrogade, som er kendt for sine mange specialbutikker og hyggelige caféer. Området byder derudover på Juno the Bakery som er kendt for sit lækre bagværk, flere velrenommerede restauranter, indkøbsmuligheder og fitnesscentre. Samtidig er du lige ved Fælledparkens grønne arealer, ligesom du let kan hoppe en tur i bølgen blå ved Svanemøllen Strandpark. Her er gode offentlige transportmuligheder med mange buslinjer, tog og metro.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 2921 1526 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: MM@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunOesterbro og se vores nye boliger og projekter før alle andre..

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Nyborggade 18, 4. th., 2100 København Ø.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer OE-ME052
Byggeår 1903
Energimærke D
Rum 2
Boligareal 50 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 135.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 10.674 / 9.613

Mikkel Maibom Nielsen

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.